Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίστερ, δεν γίνεται να 200αρίσεις χωρίς πρόκριση!

Μίστερ, δεν γίνεται να 200αρίσεις χωρίς πρόκριση!
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 12:02

Πέρασαν μόλις λίγες ημέρες, ελάχιστες, από τότε που σας ενημερώναμε για τον υπ’ αριθμόν 199 αγώνα του Μαρτίνς, στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μόλις έναν μακριά, από τους 200. Τους οποίους, βεβαίως, πιάνει σήμερα! Απέναντι στον Παναιτωλικό, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σας αναφέραμε πως… «199... αγώνες στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς και θα τους κάνει 200 στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Έχει 133 νίκες, 36 ισοπαλίες και 30 ήττες. Οι 123 αγώνες είναι στη Super League, οι 24 στο Κύπελλο και άλλοι 52 στην Ευρώπη».

Ο Πέδρο είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του Ολυμπιακού, έχοντας συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες των Πειραιωτών. Έχοντας κάνει σπουδαία πράγματα, στον πάγκο του Θρύλου. Έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα, κύπελλο, μεγάλες προκρίσεις στην Ευρώπη, μεγάλα «διπλά», μεγάλες νίκες, μεγάλες βραδιές για το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ο Πέδρο έχει σήμερα την ευκαιρία να γράψει ξανά ιστορία, με τον Θρύλο να παίζει πρόκριση στο Κύπελλο, απέναντι στον Παναιτωλικό. Άλλο ένα ρεκόρ για τον προπονητή του Ολυμπιακού, γράφεται σήμερα στην ιστορία. Θα ήταν ιδανικό να συνοδευτεί από πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης