Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεπορτάζ MEGA: Το τάγμα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης λίγο πριν τη δολοφονία του Άλκη (video)

Ρεπορτάζ MEGA: Το τάγμα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης λίγο πριν τη δολοφονία του Άλκη (video)
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 14:00

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι εμπλεκόμενοι στην ενέδρα θανάτου που έστησαν στον άτυχο φίλαθλο του Άρη αρχίζουν να μιλούν και να δίνουν πρόσωπα και ονόματα για τον ρόλο τους στην δολοφονική επίθεση.

Ο κύκλος των απολογιών των 8 συλληφθέντων άρχισε το πρωί της Τετάρτης, ενώ εντύπωση προκαλούν τα λόγια του συνήγορου της οικογένειας του Άλκη, Αλέξη Κούγια ότι μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με το μαχαίρι στα δικαστήρια το πρωί της Τρίτης, δέχεται απειλές κατά της ζωής του.

Αποφασισμένοι για όλα. Οπλισμένοι σαν αστακοί με μαχαιριά, σιδερολοστούς, ρόπαλα ακόμη και δρεπάνι. Έτοιμοι να σπείρουν τον τρόμο. Το τάγμα εφόδου των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ αναζητά μέσα στη νύχτα υποψήφια θύματα. Η συμμορία των 11 κινείται με τρία αυτοκίνητα σε πομπή. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν καρέ καρέ τις κινήσεις τους λίγο πριν συναντήσουν τον 19χρονο Άλκη και τους 4 φίλους του.

Καρέ – Καρέ η πομπή του θανάτου

Στο βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η στιγμή όπου η πομπή του θανάτου βρίσκεται επί της οδού Πλαστήρα μόλις 150 μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας. Πρώτο περνά το λευκό όχημα το οποίο οδηγεί ο 23χρονος αλλοδαπός, τον ακολουθεί το μαύρο όχημα και τελευταίο είναι το γκρί. Οι επιβαίνοντες αυτού του οχήματος θα εντοπίσουν και την παρέα του αδικοχαμένου Άλκη και θα δώσουν το έναυσμα της δολοφονικης επίθεσης.

Ο 19χρονος Άλκης δέχεται την χωρίς καμία αίτια επίθεση της ομάδας των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ. Με πολλαπλά χτυπήματα από τα στειλιάρια αλλά και το δρεπάνι των 23 εκατοστών πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος.

H ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του Αλκη σοκάρει. Ο 19χρονος φέρει τραύμα στον δεξιό μηρό, δυο ακόμη στον αριστερό, ρωγμοδες κάταγμα στο κρανίο και υπαραχνοειδή αιμορραγία.

Ο Άλκης βρίσκεται μαζί με τέσσερις φίλους του. Ο ένας από αυτούς εγκλωβίζεται από τους δράστες και δέχεται μαχαιριές στο πόδι ενώ προσπαθεί να βοηθήσει τον 19χρονο. Τότε οι χούλιγκαν τον χτυπούν στο κεφάλι με ρόπαλο και τον μαχαιρώνουν στο πόδι, παρά το γεγονός ότι ήδη είναι αναίσθητος

Tα υπόλοιπα τρία άτομα προσπάθησαν να τρέξουν για να σωθούν. Ένας από αυτούς όμως δεν θα γλιτώσει από την μανία του ατόμου που κρατά το δρεπάνι και θα δεχθεί χτύπημα στον γλουτό. Όμως καταφέρνει να διαφύγει.

Πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου ο 25χρονος που παραδόθηκε

Συμπληρώνεται όσο περνούν οι ώρες το παζλ της άγριας επίθεσης στον 19χρονο Αλκη Καμπανό, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Μετά και την παράδοση του 25χρονου «Αθηναίου» που καταζητούνταν, πλέον οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 20χρονου που φαίνεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία, ενώ ερευνάται και ο ρόλος ενός δωδέκατου εμπλεκόμενου.

O επονομαζόμενος ως «Αθηναίος», ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή, ήταν ο μόνος από τους κατηγορούμενους που δεν είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαν γίνει έφοδοι σε χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ενώ δεν ήταν τυχαία και η έρευνα που είχε γίνει προ ημερών σε κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.

Τελικά, ο 25χρονος παραδόθηκε την Τρίτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του.

Μετά τη σύλληψη του 25χρονου, διαφεύγει πλέον μόνο ένας από τους 11 κατά των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το άγριο έγκλημα.

Η ταυτότητα του 25χρονου

Πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, για έναν σκληροπυρηνικό χούλιγκαν της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ο οποίος διέφυγε αρχικά στην Αθήνα πριν από μερικά εικοσιτετράωρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος θεωρείται ως ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν και δολοφόνησαν τον Άλκη, τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ο «Αθηναίος», δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό εξαφανίστηκε. Ούτε στα στέκια της Θεσσαλονίκης όπου σύχναζε, ούτε στο σπίτι του στην Αθήνα, ούτε στα γραφεία του συνδέσμου όπου έκαναν έφοδο βρέθηκαν στοιχεία που να αποκαλύπτουν τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος προέρχεται από γνωστή οικογένεια της Τήνου και είχε φύγει από το νησί πριν από αρκετά χρόνια για να φοιτήσει σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο νησί στο πλαίσιο των ερευνών για τους συμμετέχοντες στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, οι γονείς σε κατάσταση σοκ περίμεναν υπομονετικά στο σπίτι τους να τους καλέσει στο τηλέφωνο ο 25χρονος. Όταν ο νεαρός τηλεφώνησε, του είπαν να παραδοθεί, πράγμα που στη συνέχεια έκανε.

Η… αγάπη του για την ομάδα φαίνεται και από το προφίλ του στο Facebook, το οποίο είναι γεμάτο με φωτογραφίες από την Τούμπα και την εξέδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης