Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ερνέστο έχει τα γενέθλιά του! (video/photos)

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ερνέστο έχει τα γενέθλιά του! (video/photos)
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 15:23

Ένας προπονητής, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στον Ολυμπιακό. Ένας ΚΥΡΙΟΣ των πάγκων, με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Πάνω από όλα, όμως, ένας αγαπημένος προπονητής, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του Ολυμπιακού σε τίτλους, σε διακρίσεις, σε μεγάλες νίκες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ένας προπονητής, ο οποίος… «ισοπέδωσε» τον ανταγωνισμό και κατάφερε να κρατά τον Ολυμπιακό σταθερά στην κορυφή, πανηγυρίζοντας τίτλους και επιτυχίες!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ερνέστο έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Κλείνει τα 58 και παραμένει, σταθερά, ένας από εμάς. Παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Θρύλου, χάραξε εδώ την πορεία του, έκανε το όνομά του πασίγνωστο, μέσα από τις κατακτήσεις του με την ομάδα του Πειραιά και από τις μεγάλες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ερνέστο κλείνει σήμερα τα 58 και όλοι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, το ευχόμαστε τα καλύτερα!

Αγαπάμε, σεβόμαστε και εκτιμάμε τον Πέδρο και φυσικά η αγάπη μας για τον ένα κόουτς δεν έχει σχέση με την αγάπη μας για τον άλλο. Διατηρούμε πάντα στην καρδιά μας, τον σπουδαίο Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ, Μίστερ!

Διαβάστε επίσης