Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κίτσος: Ώριμος, έτοιμος και μαχητικός! (video)

Κίτσος: Ώριμος, έτοιμος και μαχητικός! (video)
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 00:57

Ετοιμότητα και ωριμότητα. Αυτά έδειξε ο Φώτης Κίτσος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 120 λεπτά και ήταν, πραγματικά, καταπληκτικός. Ο 18χρονος παίκτης του Θρύλου ήταν καταλυτικός στην αναμέτρηση, κερδίζοντας και την κόκκινη κάρτα του Ντουάρτε στο 89ο λεπτό.

Ο Κίτσος «όργωσε» την αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού και ήταν πολύ αποτελεσματικός, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Τα πήγε περίφημα κόντρα σε Ντουάρτε και Μεντόζα, αλλά και στα ανεβάσματα του Μπακαδήμα, αποσοβώντας αρκετούς κινδύνους και επικίνδυνες επιθέσεις του Παναιτωλικού.

Ο 18χρονος άσος του Ολυμπιακού ήταν, επίσης, πολύ καλός και επιθετικά. Ταλαιπώρησε τους Ντουάρτε και Μπακαδήμα και ανέβαινε με περίσσεια αυτοπεποίθηση, δίνοντας σημαντικές βοήθειες σε Ονιεκουρού, Βρουσάι και Καρβάλιο. Μάλιστα, έφτιαξε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Βρουσάι στο πρώτο μέρος, τον οποίον τροφοδότησε εντυπωσιακά μέσα στην περιοχή. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κίτσο συνολικά στο γήπεδο, ο οποίος έδειξε τρομερή ωριμότητα. Έδινε την μπάλα εκεί που έπρεπε, πήρε πρωτοβουλίες και δεν… μάσησε!

Άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και φώναξε «παρών» για την συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, δείχνοντας σήμερα πως μπορεί να δώσει χρήσιμες λύσεις στον Ολυμπιακό και μπορεί να θεωρηθεί μια αξιόπιστη λύση.

Διαβάστε επίσης