Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Φαντιγκά: Νέο «διαμαντάκι»! (videos)

Ολυμπιακός | Φαντιγκά: Νέο «διαμαντάκι»! (videos)
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 00:31

Το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός στον Ολυμπιακό έπαιξε την Τετάρτη ο Μπαντιουνγκού Φαντιγκά και δεύτερο συνολικά, μιας και είχε καταγράψει μερικά λεπτά και στο 3-1 επί του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από το Μάλι έπαιξε βασικός απέναντι στον Παναιτωλικό για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και έδειξε πολύ καλή εικόνα, έδειξε στοιχεία του ταλέντου του.

Είχε δοκάρι στο 3’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, είχε γκολ στο 6’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, από ασίστ του Ζοάο Καρβάλιο και γενικά είχε μεγάλη ενέργεια, διάθεση και ωραίες κινήσεις.

Έδειξε ποιότητα, έδειξε μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν φοβήθηκε στιγμή.

Και επιπλέον ένα πράγμα που τον έκανε να ξεχωρίσει, πέρα από την ποιότητά του, είναι και η δύναμη που έδειξε, μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον μάρκαραν δυνατά οι παίκτες του Παναιτωλικού, αλλά δεν μπόρεσαν να τον ρίξουν.

Όπως και να ‘χει, θα τον δούμε και σε άλλα παιχνίδια και στη συνέχεια, αλλά η πρώτη εικόνα είναι πολύ θετική. Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι ο Ολυμπιακός βρήκε άλλο ένα «διαμαντάκι»...

Διαβάστε επίσης