Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ονιεκουρού: Συνέχισε στα ίδια

Ονιεκουρού: Συνέχισε στα ίδια
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 09:16

Μια ακόμη ευκαιρία πήρε ο Ονιεκουρού από τον Πέδρο Μαρτίνς, χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει. Ο Νιγηριανός εξτρέμ συνέχισε τις… χαμηλές πτήσεις και στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, παραμένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό.

Την ώρα που ο ανταγωνισμός στην μεσοεπιθετική γραμμή αυξάνεται και η… κούρσα για τις θέσεις των βασικών αποκτά νέο ενδιαφέρον με Φαντιγκά, Ροντρίγκες και Καρβάλιο, ο Ονιεκουρού δείχνει στάσιμος και δεν… πείθει ιδιαιτέρως με τις εμφανίσεις του.

Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως ο Φαντιγκά σκόραρε στα πρώτα 6’ της πρώτης του συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα, ο Καρβάλιο μοίρασε ασίστ και είχε μεστή εμφάνιση και πως η απόδοση των Αγκιμπού και Μασούρα παραμένει εξαιρετική. Ο Λόπες, ο οποίος είχε καιρό να αγωνιστεί, πάτησε χορτάρι και έκανε δύο ασίστ (στα δύο γκολ του Μασούρα), όμως ο Ονιεκουρού παραμένει στα ίδια!

Δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει, παρά το γεγονός πως έχει την στήριξη του Μαρτίνς. Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια με τον Νιγηριανό εξτρέμ, για τον οποίον υπάρχουν «σειρήνες» από την Τουρκία. Θα έχει πολλές ακόμη ευκαιρίες, ή αδειάζει η κλεψύδρα της υπομονής του Πέδρο Μαρτίνς;

Διαβάστε επίσης