Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Επιβεβαιώθηκε ο ορισμός του Γκρίνφιλντ στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Επιβεβαιώθηκε ο ορισμός του Γκρίνφιλντ στο Καραϊσκάκη
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 10:17

Είχε γίνει από χθες γνωστό το όνομα του διαιτητή, ο οποίος θα παίξει το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή. Από το Ισραήλ είχε… διαρρεύσει ότι το ντέρμπι της Κυριακής θα σφυρίξει ο Όρελ Γκρίνφιλντ, ο οποίος έχει βρεθεί ξανά στον δρόμο του Ολυμπιακού, στο πρόσφατο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο Γκρίνφιλντ θα βρεθεί για πέμπτη φορά σε ματς του Θρύλου.

Η αρχή είχε γίνει στο Europa League της σεζόν 2016 και στην ισοπαλία 1-1 του Ολυμπιακού, στην Αστάνα. Στη συνέχεια, ο Ισραηλινός είχε παίξει το ματς με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία και τη νίκη του Θρύλου με 1-0, το 2019.

Έχει παίξει, παράλληλα, ως VARίστας στο περσινό Ολυμπιακός-Άρης, αλλά ξυπνά και άσχημες αναμνήσεις, αφού το όνομά του συνδέεται με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τα προκριματικά του Champions League, στα πέναλτι με τη Λουντογκόρετς, το περασμένο καλοκαίρι… Μία συγκυρία κακή, για την ομάδα του Πειραιά.

Βοηθοί του Γκρίνφιλντ θα είναι οι Ιντάν Γιαρκόνι και Άβι Γκολντστάιν, επίσης από το Ισραήλ. Αναπληρωματικός ο Ζαμπαλάς από την Ήπειρο, με VARίστες του Ζιβ Άντλερ (Ισραήλ) και Βασίλη Νικολακάκη (Λασιθίου). Παρατηρητής θα είναι ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

Διαβάστε επίσης