Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αγαπημένος» αντίπαλος του Πέδρο, η ΑΕΚ (videos)

«Αγαπημένος» αντίπαλος του Πέδρο, η ΑΕΚ (videos)
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 14:04

Έτοιμος για ακόμη ένα ντέρμπι στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εξαιρετική παρουσία στον Ολυμπιακό, έχοντας κερδίσει τίτλους και προκρίσεις, ενώ έχει κρατήσει τον Ολυμπιακό, απόλυτο κυρίαρχο στα ντέρμπι. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έχει το… πάνω χέρι κόντρα σε όλους.

Όμως, αυτό που έχει πετύχει ο Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στην ΑΕΚ είναι ανεπανάληπτο! Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς έχει μετατρέψει τα ντέρμπι με την ΑΕΚ σε… παράσταση για έναν ρόλο. Από όταν ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι κόντρα στην ΑΕΚ, σε 12 αναμετρήσεις!

Συγκεκριμένα, μετράνε 9 νίκες και 3 ισοπαλίες, με σύνολο τερμάτων 27-7! Πραγματικό αφεντικό ο Θρύλος στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο. Μέσα στο 2021 ο Ολυμπιακός πέτυχε «4 στα 4» κόντρα στην ΑΕΚ με 13-3 γκολ.

Δεν ξεχνιούνται οι περισσότερες νίκες κόντρα στην ομάδα του «επενδυτή». Η μεγαλύτερη νίκη, επί Μαρτίνς, είναι η «5άρα» στο ΟΑΚΑ, στις 04/04/2021.

Επίσης, έχουν υπάρξει και «3άρες» στο «Γ. Καραϊσκάκης» (η φιέστα της 19/07/2020 και 03/01/2021). Ενώ, υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου στις 12/09/2020 στον οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 και σήκωσε το Κύπελλο.

Τελευταία επικράτηση είναι το 2-3 του ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο, σε μια αναμέτρηση την οποία... σημάδεψε ο Ελ Αραμπί

Το πάνω χέρι έχει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ. Αφεντικό. Αγαπημένος αντίπαλος του Μαρτίνς. Δεν έχει χάσει ποτέ και θέλει να διευρύνει το αήττητο του σε 12+1 παιχνίδια την Κυριακή (13/02).

Διαβάστε επίσης

Φαν’τ Σιπ για ΑΕΚ!

Φαν’τ Σιπ για ΑΕΚ!

Ούτε τα προσχήματα… Ε βέβαια! Είναι το μόνο… λογικό! Μη μας πείτε ότι… δεν το είχατε και εσείς στην άκρη του μυαλού σας!;