Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Πογιέτ έκραζε την ΑΕΚ, τώρα νομίζει θα είναι διαφορετικά;

Όταν ο Πογιέτ έκραζε την ΑΕΚ, τώρα νομίζει θα είναι διαφορετικά;
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 19:24

Ανακοινώθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ ως ο νέος προπονητής της εθνικής Ελλάδας. Ο προπονητής ο οποίος κάποτε έκραζε την ΑΕΚ και τη διοίκησή της για τον τρόπο που του φέρθηκαν, αλλά και γιατί του έπαιρναν μόνο ελεύθερους παίκτες και όχι αυτούς που ήθελε εκείνος, αλλά είχαν συμβόλαιο με άλλες ομάδες.

Δηλαδή τώρα θεωρεί στην Εθνική θα του φέρονται διαφορετικά από άποψη συμπεριφοράς; Δεν ήξερε ότι ΕΠΟ και ΑΕΚ είναι «ένα»;

Ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει...

«Θα σας πω δύο λόγους "κλειδιά" για τους οποίους δεν έμεινα. Ο πρώτος είναι ότι δεν μου έγινε ποτέ κάποια πρόταση. Στο λόγο μου. Ούτε ένα ευρώ, ούτε 1 εκ. ευρώ. Κανένας δεν μου έκανε πρόταση. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ήθελα να κερδίζω το πρωτάθλημα. Να ανταγωνιστώ τον Ολυμπιακό και να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να βελτιώσουμε την ομάδα. Έπρεπε να πάρουμε 2-3 παίκτες για να ενισχύσουμε περισσότερο αυτό που είχαμε δημιουργήσει τους προηγούμενους μήνες.

Η κίνηση αυτή θα μας έδινε τη δυνατότητα να μειώσουμε την απόσταση απ' τον Ολυμπιακό. Δεν είδα να γίνεται. Δεν ήταν εφικτό.

Δε μιλήσαμε ποτέ για οικονομικά.

Όλοι οι παίκτες που ήταν στην ομάδα, τους οποίους είχε φέρει πέρυσι ο Μπράνκο (Μιλοβάνοβιτς) ήταν ελεύθεροι. Η ομάδα δεν είχε πληρώσει τίποτα για να τους αποκτήσει. Για να φέρεις όμως παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά πρέπει να τους αγοράσεις και μέχρι εμείς, λέω εμείς επειδή ακόμα νιώθω μέλος της ομάδας, μέχρι η ΑΕΚ ξοδέψει κάποια χρήματα για να φέρει ποδοσφαιριστές που θα είναι στη σωστή ηλικία της καριέρας τους και με τη σωστή νοοτροπία, να έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν τη διαφορά, θα είναι πολύ δύσκολο».

Διαβάστε επίσης