Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως αφήνεις έξω τον «δήμιο» της ΑΕΚ;

Πως αφήνεις έξω τον «δήμιο» της ΑΕΚ;
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - 11:38

Ο Μαντί Καμαρά έχει τη δική του παράδοση με την ΑΕΚ. Όταν βρίσκεται απέναντι στην ΑΕΚ… κάτι παθαίνει. Κάτι τον πιάνει. Και μπορεί φέτος να βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του και να ψάχνει να βρει ξανά τα πατήματά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι… διαγράφεται ό,τι έχει κάνει, απέναντι στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Κάθε άλλο… Ο Μαντί Καμαρά έχει βάλει πέντε γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Για να είμαστε πιο σαφείς, έχει σκοράρει στο 4-1 στο Καραϊσκάκης για τη σεζόν 2018-19, ενώ είχε βρει δίχτυα και στην 8η αγωνιστική της σεζόν 2019-20 στο 2-0 ξανά στο Φάληρο. Από εκεί και πέρα, τα άλλα τρία του γκολ πέτυχε στα playoffs. Δύο το 2020, στο 2-1 του ΟΑΚΑ και στο 3-0 στο Καραϊσκάκης και πέρσι πανηγύρισε τέρμα του στο 5-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο 26χρονος έχει σκοράρει εκτός έδρας τα δύο από τα τρία του γκολ.

Έχει τη δική του παράδοση ο Καμαρά, απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά η αλήθεια είναι πως με την αλλαγή συστήματος φέτος και την έλευση του Αγκιμπού ως «δεκάρι», περιορίζεται πιο πίσω, στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να έχει χάσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Και γενικά την εξαιρετική αγωνιστική του εικόνα… Μένει να φανεί εάν σε αυτό το ντέρμπι θα πάρει φανέλα βασικού, ή εάν θα περιοριστεί στον πάγκο, για να έρθει από εκεί ως λύση, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

Για να θυμηθούμε:

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Άλκη: «Δεν θέλω εκδίκηση μόνο δικαίωση», συγκλονίζει ο πατέρας του (video)

Δολοφονία Άλκη: «Δεν θέλω εκδίκηση μόνο δικαίωση», συγκλονίζει ο πατέρας του (video)

«Τη δύναμη μου τη δίνει ο Θεός, η οικογένεια, το συγγενικό περιβάλλον και φυσικά όλος αυτός ο κόσμος και η στήριξή του. Βλέπω μία αχτίδα, μέσα σε αυτόν τον εμφύλιο σπαραγμό και αυτό μου δίνει δύναμη», λέει ο πατέρας του Άλκη.