Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Καμία ελπίδα να γίνει πρόεδρος ο Δημητρίου...

ΕΠΟ: Καμία ελπίδα να γίνει πρόεδρος ο Δημητρίου...
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - 19:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο προεδρεύων στην ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη, αν θα είναι πρόεδρος στις εκλογές που θα γίνουν το καλοκαίρι. Αυτό μεταφράζεται στο ότι δεν τον θέλουν και ότι το παλεύει, εκτός αν μείνει έκπτωτος από την Επιτροπή Δεοντολογίας όπου έχει προσφύγει η ΑΕΛ (και εναντίον των Αντωνίου, Τζαφέρη).

Ξέχωρα από αυτό, ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου δεν έχει ελπίδες να γίνει πρόεδρος στην ομοσπονδία. Αφενός το μπλοκ του βορρά θεωρεί ότι πρέπει να έχει λόγο και πιέζει για πρόσωπο «ευρύτερης αποδοχής» αφετέρου ουδείς αποκλείει προσπάθεια για πρόεδρο κοινής αποδοχής, αν και απέτυχε η προσπάθεια με τον Ζαγοράκη. Αυτό είναι και η αφορμή να θέλει το μπλοκ του βορρά να έχει λόγο στην επιλογή του προσώπου που θα καθίσει στην προεδρική καρέκλα της ομοσπονδίας. Έτσι περιμένει αν θα ικανοποιηθεί και δεν περνά στην ευθεία αντιπολίτευση, με εξαίρεση ότι αρκούνται στις επιθέσεις κατά του Φιλιππούση.

Με άλλα λόγια, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναζητούν πρόεδρο αλλά τσακώνονται επειδή δεν συμφωνούν, για αυτό και δεν κάνουν άμεσα εκλογές.

Ουραγός η ΕΠΟ σε θέματα βίας
Ενώ η Super League έφτιαξε επιτροπή για να προτάσεις στην κυβέρνηση, η ομοσπονδία αρκείται σε επικοινωνιακή καμπάνια, μέσω του κυπέλλου! «Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, για την καταπολέμηση της βίας. Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τον πρόεδρο και την αναπλ. πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ», αναφέρει η απόφαση της Λίγκας.

Την ίδια στιγμή η ΕΠΟ είναι ξεκομμένη από όλους, για μια ακόμη φορά απούσα από ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου. Κανονικά η ομοσπονδία έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη βία, όμως δεν τους υπολογίζει κανείς και θα αποτύχουν. Έτσι αρκείται σε επικοινωνιακή καμπάνια μέσω του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης