Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντέρμπι, πριν το ντέρμπι! (photo)

Ντέρμπι, πριν το ντέρμπι! (photo)
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 11:16

Ο Ολυμπιακός Β’ ανοίγει τον «χορό» των ντέρμπι, αφού παίζει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Β’, στις 14:45! Μπορεί το ενδιαφέρον σήμερα να πέφτει στο μεγάλο ντέρμπι στις 19:30, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά αρκετά νωρίτερα, στις 14:45, ο Θρύλος έχει και άλλο μεγάλο ματς, σε επίπεδο β’ ομάδας, αυτή τη φορά! Στο γήπεδο του ΓΣ Μακεδονικού, στις 14:45 και σε ζωντανή, γραπτή περιγραφή από το gavros.gr (τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3) ο Ολυμπιακός Β’ δίνει ένα δυνατό ντέρμπι γοήτρου και θέλει να φύγει αλώβητος και νικητής, από την έδρα του ΠΑΟΚ Β’.

Το παιχνίδι μπορεί να μην κρίνει πρωτάθλημα, όπως γίνεται στο επίπεδο των πρώτων ομάδων, όπου ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λιγκ, αλλά πάντα ένα ματς ανάμεσα στον Θρύλο και τον «δικέφαλο» του βορρά, είναι ενδιαφέρον και αναμένεται με αγωνία!

Θυμίζουμε την αποστολή του Αριέλ Ιμπαγάσα: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Καραργύρης, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Ντόι, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Κινκουέ, Πινακάς, Νίκας, Μαρίνος, Νίκολιτς, Αλμασάρι, Μαυρουδής, Βοΐλης, Λιάτσος.

Επιστροφή Κινκουέ στη δράση, με τους δύο Σαουδάραβες να είναι παρόντες (Αλκαχτάνι και Αλμασάρι), αλλά και τον Νταμπό να είναι μέσα! Πάμε!

Διαβάστε επίσης

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! (photo)

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! (photo)

Τα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστά! Και το αποψινό (19:30) με την ΑΕΚ δίνει γόητρο, 3 βαθμούς στη μάχη του τίτλου και… βάζει τα πράγματα στη θέση τους!