Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Sempre Milan: «Ο Μαλντίνι έχει στη λίστα του τον Αγκιμπού»

Sempre Milan: «Ο Μαλντίνι έχει στη λίστα του τον Αγκιμπού»
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 12:11

Παρακολουθείται στενά ο Αγκιμπού Καμαρά. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο νεαρός Αφρικανός του Θρύλου έχει… κερδίσει τις εντυπώσεις και το βλέμμα μεγάλων ομάδων από την Ευρώπη είναι στραμμένο επάνω του, όπως φαίνεται. Νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία, έρχεται σήμερα να δώσει συνέχεια, σε αυτά τα σενάρια και να τα… φουντώσει. Συγκεκριμένα, η σελίδα Sempre Milan γράφει πως ο Μαλντίνι έχει στη λίστα του τον παίκτη του Ολυμπιακού και τον παρακολουθεί!

«Ο Καμαρά έχει εξαιρετικό όραμα για το παιχνίδι και το κατάλληλο πόδι για να το εκτελέσει, κάτι που φαίνεται στις πέντε ασίστ του σε 17 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει τον Καμαρά από τις επιλογές της Μίλαν στη θέση της επιθετικής μεσαίας γραμμής, απέναντι για παράδειγμα στον Μπραχίμ Ντίαζ, είναι η σωματική του διάπλαση. Ο Καμάρα έχει τη δύναμη που το κάνει πιο δύσκολο να του πάρεις την μπάλα και μη ποιότητα της δουλειάς του είναι υψηλότερη από αυτή του Ντίαζ.

Η δουλειά του παίκτη της Γουινέα μακριά από την μπάλα είναι ένα από τα δυνατά του σημεία. Η σωματοδομή του θα έδινε στη Μίλαν μεγαλύτερο προβάδισμα μεταξύ της μεσαίας γραμμής και της άμυνας του αντιπάλου», τονίζεται στο δημοσίευμα, το οποίο «πλέκει το εγκώμιο» του Αγκιμπού!

Παράλληλα, αναφέρει και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, για τον άσο του Ολυμπιακού. Αρέσει ο Αγκιμπού και… λογικό, αφού είναι εξαιρετικός παίκτης, με προοπτική.

Διαβάστε επίσης

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! (photo)

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! (photo)

Τα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστά! Και το αποψινό (19:30) με την ΑΕΚ δίνει γόητρο, 3 βαθμούς στη μάχη του τίτλου και… βάζει τα πράγματα στη θέση τους!