Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 18:01

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 στην έδρα του Ιωνικού, για το πρωτάθλημα, επικράτησε με 3-1 στην παράταση του Παναιτωλικού, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ως κορυφαίο τον Μασούρα, που με δύο δικά του τέρματα στην αναμέτρηση, έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και στη συνέχεια έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Μαρτίνς.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες, στο πρωτάθλημα, αφού μετά τις απώλειες κόντρα σε Βόλο (1-2) και Άρη (1-2), μπόρεσε να σημειώσει τρία τέρματα και να φτάσει σε άνετη νίκη (3-0) από του Απόλλωνα Σμύρνης, την Κυριακή. Η διαφορά από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ παρέμεινε αμετάβλητη. Μεσοβδόμαδα, υπέστη ήττα-σοκ από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο, αφού αν και είχε σκορ (1-0) πρόκρισης μέχρι το 95ο λεπτό, σε αυτό το διάστημα δέχθηκε την ισοφάριση και αμέσως μετά και δεύτερο τέρμα (1-2).

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Μαρτίνς: «Δεν ήταν εύκολο»

Για την πρόκριση και τις δυσκολίες που συνάντησε ο Ολυμπιακός μίλησε στην Cosmote TV ο Πέδρο Μαρτίνς. «Σήμερα ήταν ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που δεν παραδίνεται. Πιέζει, έχει ποιότητα και καλή φυσική κατάσταση. Μας δυσκόλεψαν. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με πολύ καλά τα πρώτα 30 πρώτα λεπτά, με κατοχή και κυκλοφορία.

Ήμασταν ανώτεροι. Αλλά ο Παναιτωλικός πίεσε, ισοφάρισε και γενικά το παιχνίδι φαινόταν ότι δεν θα ήταν εύκολο. Στην παράταση πίστευα ότι η ομάδα θα αλλάξει θετικά, αλλά δεν το κάναμε στο πρώτο μέρος αυτό. Αυτό δεν το κάναμε. Δεν δείξαμε ποιότητα. Αλλά, ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που πάντα σε δυσκολεύει».

Για τα 200 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Μου αρέσει που συμπλήρωσα 200 παιχνίδια, τα έχω απολαύσει και είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (Τελικό)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (Τελικό)

Ο Θρύλος υποδέχεται την ΑΕΚ, με στόχο να διατηρήσει την διαφορά του στην κορυφή και να κάνει ένα ακόμη βήμα τίτλου. Live στο gavros.gr