Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εμβιλά: «Πολύ χαρούμενος που σκόραρα»

Εμβιλά: «Πολύ χαρούμενος που σκόραρα»
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 00:57

Πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και για την νίκη, η οποία είναι πιο σημαντική, όπως δήλωσε ο Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως όλοι δουλεύουν για την ομάδα και ευχήθηκε να ξαναγεμίσει σύντομα το γήπεδο.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Βαλμπουενά, λέγοντας πως είναι παράδειγμα για τους νέους και για τον Φαντιγκά, με τον οποίο ανέφερε πως έχει πολύ στενή σχέση και πως ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που τον έχει στο ρόστερ του.

Επίσης μίλησε και για το ματς με την Αταλάντα, λέγοντας πως θέλει τρέξιμο και μυαλό και πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ακούσουν τις συμβουλές του Μανωλά.

Για τα συναισθήματά του: «Πολύ χαρούμενος που σκόραρα, όμως το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όποιος και να σκόραρε θα χαιρόμουν το ίδιο. Ήταν ένα ντέρμπι οπότε θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Όλοι δουλεύουμε για την ομάδα και τον κόσμο, είμαστε ευτυχισμένοι όταν βλέπουμε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σήμερα ήταν λίγοι, εύχομαι σύντομα να ξαναγεμίσει το γήπεδό μας».

Για τον Βαλμπουενά: «Όλοι ξέρουμε την ποιότητά του, είναι ένα παράδειγμα για τους νέους που ξεκινούν την καριέρα τους, είτε παίζει βασικός είτε αναπληρωματικός δίνει πάντα το 100%».

Για τις αντεπιθέσεις της ΑΕΚ: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έπαιξε καλά κι εγώ είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι τα λάθη μας. Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, αλλά σήμερα ήταν σκανδαλώδης. Όταν έπρεπε να κάνουν πράγματα δεν τα έκαναν και αυτός ήταν ένας παράγοντας που κινδυνεύσαμε από τις στημένες φάσεις της ΑΕΚ».

Για την Αταλάντα: «Χρειάζεται αποφασιστικότητα, ένταση και ταχύτητα σε πολύ ανώτερο επίπεδο απ’ ότι στην Ελλάδα. Είναι ένα ματς που έρχεται πολύ σύντομα. Οι Ιταλοί φημίζονται για τη φυσική τους κατάσταση, θέλει πολύ τρέξιμο και μυαλό. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του Κώστα Μανωλά που ξέρει πολύ καλά τις ιταλικές ομάδες, θα είναι πολύ δύσκολο».

Για την αγκαλιά με Φαντιγκά και τις σχέσεις τους: «Είναι ένας παίκτης που από την πρώτη στιγμή που ήρθε είχαμε χημεία. Έχουμε πολύ στενή σχέση, παίζει ρόλο το γεγονός ότι είμαστε Γάλλοι. Ο Ολυμπιακός είναι ικανός και τυχερός που τον έχει εδώ , είναι ένα πολύ καλό παιδί και έχει πολλή όρεξη να δουλέψει και να εξελιχθεί. Είναι μεγάλο ταλέντο. Με πείραζε για το ότι σκόραρε στο Κύπελλο και σήμερα ήρθε το δικό μου πείραγμα. Κάνουμε πλάκα, αλλά σίγουρα θα δώσει πολλά γιατί μαθαίνει γρήγορα».

Διαβάστε επίσης