Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Βετεράνοι: Το «αντίο» στον Δημήτρη Λαβούτα

Ολυμπιακός | Βετεράνοι: Το «αντίο» στον Δημήτρη Λαβούτα
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 13:29

Ο Ολυμπιακός έχασε πριν λίγες ημέρες τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Λαβούτα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Και τη Δευτέρα, 14/2, οι Βετεράνοι του Θρύλου αποχαιρέτησαν τον εκλιπόντα, στην εξόδιο ακολουθία, η οποία τελέστηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων του ΘΡΥΛΟΥ:

O Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, συνόδευσε σήμερα στην τελευταία του κατοικία τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Λαβούτα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγ. Παντελεήμονα Κερατσινίου και στη συνέχεια η σωρός του σκεπασμένη με τη σημαία του Ολυμπιακού, μεταφέρθηκε για να ενταφιαστεί στην Αίγινα όπως ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Επικήδειο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των Βετεράνων Ολυμπιακού εκφώνησε το μέλος κ. Γ. Κωττάκης.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ν. Γαβαλάς, τα μέλη του Δ.Σ. των Βετεράνων Κωττάκης, Σταυρόπουλος, Παναούσης και οι Σταμάτης, Τύρπος, Καραγιάννης, Μανιώτης και Γκότσης.

Στεφάνια στη σωρό του εκλιπόντος εστάλησαν από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» κ. Βασίλη Βασιλειάδη και από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΒΟΥΤΑ​

Διαβάστε επίσης