Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλάκια και… μη σταματάς να τους ξενερώνεις!

Φιλάκια και… μη σταματάς να τους ξενερώνεις!
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 14:26

Δεν είναι απλό. Και όποιος το βλέπει έτσι, σφάλλει. Απλό το να κάνεις… πλάκα σε όλο το «σύστημα» της «εξυγίανσης» και να τους πηγαίνεις, ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, από… ξενέρα σε ξενέρα; Από… απογοήτευση, σε απογοήτευση; Από άκυρο, σε άκυρο!

Να τους βλέπεις να πασχίζουν, κάθε αγωνιστική, να ρίξουν τη διαφορά στο +6 και από εκεί να προσπαθήσουν να σε… χτυπήσουν. Με όποιον τρόπο μπορούν. Με όποιον τρόπο τους… επιτρέπεται. Με κάθε τρόπο καθαρά «εξυγιαντικό». Και μόνο. Γιατί; Γιατί όπως έχει αποδειχθεί σε επίπεδο αγωνιστικό, απλά δεν μπορούν. Δεν το αντέχουν. Δεν έχουν τη δύναμη και τη δυνατότητα να σταθούν απέναντι στην ομάδα του Μαρτίνς. Απέναντι στην ομάδα του ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Η οποία διαρκώς βρίσκει νέους τρόπους για να… ξενερώνει την ομάδα-«πέναλτι» και την ομάδα-«κλάψα για τη διαιτησία».

Ο Θρύλος συνεχίζει να νικάει και κάθε αγωνιστική να στέλνει εκείνους που περιμένουν την γκέλα του… στον κουβά. Περιμένουν να πάνε… ταμείο, ποντάροντας στο ότι ο Ολυμπιακός ΚΑΠΟΥ θα χάσει βαθμούς. Κάποιος θα καταφέρει να τον νικήσει. Κάποιος, βρε παιδί μου, θα καταφέρει να του κόψει τον δρόμο. Κάποιος εκ των «εξυγιαντών», ή κάποιος από τους υπόλοιπους του πρωταθλήματος, οι οποίοι περιμένουν απέναντι στον Ολυμπιακό να πάρουν τα… 15 λεπτά δημοσιότητάς τους…

Ο Θρύλος έχει μια δουλειά: Να συνεχίσει να τους ξενερώνει! Να μη σταματάει να τους ξενερώνει! Να τους πηγαίνει από άκυρο, σε άκυρο. Να τους πηγαίνει από απογοήτευση, σε απογοήτευση. Είτε τους ίδιους, στα πλέι οφ που έρχονται, είτε εναντίον των άλλων, μέχρι εκεί… ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. Πουθενά Ούτε ευκαιρία χαμένη. Ούτε φάση για γκολ σπαταλημένη. ΤΙΠΟΤΑ. Να μη χαρίζει… ούτε πλάγιο ο Θρύλος. Να σκυλιάζει και να τα παίρνει ΟΛΑ! ΟΛΑ!

Γιατί με τον Ολυμπιακό αγωνιστικά δεν μπορούν να τα βάλουν. Και αφού δεν μπορούν να τα βάλουν αγωνιστικά, θα χρειαστούν να συνεχίσουν να… εκτίθενται. Και να εκτίθενται άσχημα. Πέναλτι-πέναλτι, «σπρώξιμο-σπρώξιμο». Τους έχουν πάρει που τους έχουν πάρει ήδη χαμπάρι… Τι πειράζει και λίγο ακόμα;

Διαβάστε επίσης