Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι εκλεκτοί του Πέδρο για την Αταλάντα (photo)

Οι εκλεκτοί του Πέδρο για την Αταλάντα (photo)
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - 13:23

Έτοιμος ο Θρύλος για το πρώτο ματς με την Αταλάντα, στο Μπέργκαμο. Η ομάδα ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης την προετοιμασία της, με την τελευταία προπόνηση στο Ρέντη. Μπαίνει πλέον σε διαδικασία… Ευρώπης! Ο Μαρτίνς δεν έχει μαζί του, στην αποστολή την οποία ανακοίνωσε μετά την προπόνηση, τον Γκάρι που είναι τραυματίας, τον Καρβάλιο που έμεινε εκτός λίστας, αλλά και τον Ανδρούτσο, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει έδαφος, στις επιλογές του Πορτογάλου. Πάμε να δούμε τι λέει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του Knockout round play-offs του UEFA Europa League, κόντρα στην Αταλάντα.

Η τελευταία προπόνηση πριν την πτήση προς την Ιταλία, πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης