Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν εξήγησε κανείς στον Κόλμαν τι εστί Τούμπα; Δεν πειράζει, το έμαθε μόνος του…

Δεν εξήγησε κανείς στον Κόλμαν τι εστί Τούμπα; Δεν πειράζει, το έμαθε μόνος του…
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 - 15:50

Για μια ακόμη φορά αλλοιώνεται αποτέλεσμα αγώνα. Για μια ακόμη φορά δεν δόθηκε πέναλτι σε βάρος του, στο παιχνίδι του με τον Ατρόμητο αυτή τη φορά. Ο Κόλμαν δεν ήξερε; Ε, έμαθε. Μετά την απόκρουση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ο Κρέσπο έκανε χέρι, όμως το πέναλτι δεν δόθηκε. Γκάμαρης και Περράκης αμόλησαν αετό...

Ένας άνθρωπος δεν υπήρχε να εξηγήσει στον Κόλμαν, ότι τέτοιες φάσεις στην Τούμπα, ή ακόμη και άλλες που πραγματικά δεν συνιστούν παράβαση, σφυρίζονται ΜΟΝΟ υπέρ του ΠΑΟΚ; Ένα… φροντιστήριο δεν βρέθηκε να του κάνει κάποιος, εκεί στον Ατρόμητο; Να του δείξει ένα βίντεο Βιεϊρίνια, μια σειρά εκτελέσεων πέναλτι Κούρτιτς, κάτι βρει αδελφέ…

Θυμίζουμε:

Δεν παραπονιέμαι ποτέ για τους διαιτητές, αλλά παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι.

Το χέρι του αντιπάλου ήταν κάπου εδώ (σ.σ. δείχνοντας ψηλά). Στο δικό μας πέναλτι σήμερα, τα χέρια του αμυντικού μας είναι κάτω και δόθηκε παράβαση. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου. Όπως το νιώθουμε δεν νικήσαμε γιατί θα έπρεπε να έχουμε σωστές διαιτητικές αποφάσεις κι αυτό είναι κάτι που με απογοητεύει».

Μα και ο κόουτς τώρα… Τι σωστές διαιτητικές αποφάσεις; Με τον ΠΑΟΚ έπαιζε. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει μόνο «σπρώξιμο» στην ομάδα του Σαββίδη. Δεν πειράζει, έμαθε και εκείνος τι εστί… Τούμπα.

Διαβάστε επίσης