Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ακούραστος Ρέαμπτσιουκ και το «αλλά»

Ο ακούραστος Ρέαμπτσιουκ και το «αλλά»
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - 13:11

Τα έδωσε όλα και χθες ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έδωσε πολλές «μάχες» κόντρα στην Αταλάντα και δεν σταμάτησε να τρέχει για 90’. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, μπορεί να μην πραγματοποίησε και την… καλύτερη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, όμως ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι μαχητικός και τίμιος.

Ο Ρέαμπτσιουκ είχε να αντιμετωπίσει τους Μέλε και Μαλινόφσκι και σε καταστάσεις «ένας εναντίον ενός» τα πήγε πολύ καλά. Ο μπακ του Θρύλου έδωσε πολλές «μονομαχίες» και πάλεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. «Κατάπιε» χιλιόμετρα και έδωσε για ένα ακόμη παιχνίδι ό,τι είχε και δεν είχε.

Όμως, ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται πιο επιθετικό. Να παίρνει πιο πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά, όπως έκανε και στη φάση των ομίλων του Europa League, όπου είχε δώσει και την ασίστ της… πρόκρισης στον Τικίνιο, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μολδαβός μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό και να φανεί ακόμη πιο επιθετικός, πράγμα που το χρειάζεται ο Μαρτίνς ενόψει ρεβάνς…

Διαβάστε επίσης