Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και με τους τρεις νέους στη Λάρισα, ο Ολυμπιακός Β’! (photo)

Και με τους τρεις νέους στη Λάρισα, ο Ολυμπιακός Β’! (photo)
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 - 11:11

Ο Ολυμπιακός Β’ συνεχίζει! Συνεχίζει να δουλεύει και να προσπαθεί, μέσα από κάθε αγώνα, μέσα από κάθε νίκη, να «χτίζει» παίκτες και να τους προετοιμάζει για να τους ρίξει στη «μάχη», για να υπερασπιστούν την πρώτη ομάδα. Να παίξουν σε αυτό το επίπεδο, να είναι έτοιμοι για το κάτι παραπάνω.

Και στον δρόμο του αυτό, ο Ολυμπιακός Β’ συναντά σήμερα το απόγευμα την ΑΕΛ. Εκτός έδρας η δοκιμασία για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, στις 17:00. Στην έδρα της ΑΕΛ, με την οποία ο Ολυμπιακός είχε δώσει ένα δυνατό ματς και στο Ρέντη. Το ματς είναι τηλεοπτικό (ΕΡΤ3) και σε ζωντανή περιγραφή, στο gavros.gr.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει μαζί του μόλις 18 ποδοσφαιριστές, θυμίζοντας τα… παλιά! Τότε που οι αποστολές ήταν 18άδες! Και έχει πάρει σε αυτή την αποστολή και τους τρεις νέους ποδοσφαιριστές! Τους δύο Σαουδάραβες, Αλκαχτάνι και Αλμασάρι, αλλά και τον Κλίτσα! Πάμε να θυμηθούμε, καθώς προετοιμαζόμαστε για το ματς:

Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Ντόι, Βοΐλης, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Αλμασάρι, Πινακάς, Νίκας, Μαρίνος, Νίκολιτς, Κλίτσα, Λιάτσος.

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης