Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμόγελα για Γκάρι ενόψει Αταλάντα

Χαμόγελα για Γκάρι ενόψει Αταλάντα
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 - 11:38

Θα γίνει ακόμη πιο ορθολογικό το παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να επιστρέφει σε αυτό. Ναι. Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να επιστρέψει ο έμπειρος άσος του Θρύλου στο χορτάρι, για το παιχνίδι με την Αταλάντα. Και αυτή η προοπτική φέρνει πολλά χαμόγελα, στις τάξεις της ομάδας.

Ο Πέδρο ξέρει πως ο υγιής και έτοιμος Γκάρι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό τα μέγιστα, στην προσπάθεια που θα κάνει. Ο Θρύλος, θυμίζουμε, θέλει απαραιτήτως τη νίκη και δε με σκορ καλό, δύο γκολ και άνω, για να περάσει απευθείας την Αταλάντα, η οποία νίκησε 2-1 στην έδρα της. Και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα σε δημιουργία και εκτέλεση, όποτε χρειάζεται, μπορεί να βοηθήσει τον Θρύλο να πετύχει τα γκολ που χρειάζεται, για να μπορέσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Πολύτιμη η επικείμενη επιστροφή του Γκάρι. Όπως όλα δείχνουν, θα είναι παρών. Και στον Ολυμπιακό χαμογελούν. Αλλά όχι μόνο για αυτή την επιστροφή. Ο Θρύλος έχει μπροστά του και την επικείμενη επιστροφή Μανωλά, στην αποστολή για το ματς με την Αταλάντα. Ο Έλληνας σέντερ μπακ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και να βοηθήσει τον Θρύλο στην άμυνα, κάτι το οποίο το χρειάζεται η ομάδα επίσης. Η Αταλάντα είναι καλή εκτός έδρας και ο Ολυμπιακός, εκτός από το να ψάξει μπροστά τα γκολ που χρειάζεται, θα πρέπει να προσέξει και πίσω, να μη δεχθεί τα γκολ που θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση…

Διαβάστε επίσης

Κλάση!

Κλάση!

Ο άνθρωπος είναι σε άλλο επίπεδο. Και εξακολουθεί να… γελάει στα μούτρα της ηλικίας!