Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οικογενειακή υπόθεση η Εθνική!

Οικογενειακή υπόθεση η Εθνική!
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 - 22:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ θα έχει μαζί του στην Εθνική Ελλάδας και τον γιό του ο οποίος θα είναι κάτι μεταξύ αναλυτή και βοηθού! Ο 26χρονος Ντιέγκο Πογιέτ που έκλεισε την καριέρα του στην Κύπρο (συγκεκριμένα στην Πάφο τη σεζόν 2017-17), Επίσης πέρασε και από τις Τσάρλτον, Χάντερσφιλντ, Γουέστ Χαμ, ενώ ήταν βοηθός του πατέρα του και στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για 27 αγώνες.

Βοηθός του Πογέτ θα είναι ο Ισπανός Ζεράρ Νους, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βοηθός του Τζον Φαν'τ Σχιπ στη Melbourne Heart! Ο 37χρονος Ισπανός εργάζεται στη ρωσική Βίστα, με την οποία είχε συμβόλαιο και αναμένεται να το λύσει για να έρθει στην Εθνική. Ο Νους είναι κάτοχος του UEFA Pro και από το 2007 μέχρι το 2010 εργαζόταν στη Λίβερπουλ.

Ουδείς ασχολήθηκε με την πρόταση Δημητρίου

«Θα ήθελα να αναφέρω ότι για να έχει επιτυχίες η Εθνική θα πρέπει να «ελληνοποιηθούν» περισσότερο οι ομάδες μας και η πρόταση της Ομοσπονδίας θα είναι στη συνέχεια, τουλάχιστον τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην ενδεκάδα κάθε ομάδας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του Πογέτ, την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Παρασκευή 18/2. Μπορεί ο Δημητρίου να επιμένει, όμως κανείς δεν του δίνει σημασία! Αφενός είναι θέμα της Super League αφετέρου κάτι τέτοιο, δηλαδή να υπάρχει υποχρεωτική παρουσία Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα, αντίκειται στους διεθνείς κανονισμούς. Η ΕΠΟ και η Λίγκα δεν έχουν δικαίωμα να βάλουν τέτοιο περιορισμό!

Απόδειξη ότι ουδείς ασχολήθηκε με την πρόταση Δημητρίου αποτελεί ότι ήδη ξεχάστηκε!

Διαβάστε επίσης