Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς θα κρίνει και θα αποφασίσει για Γκάρι

Ο Μαρτίνς θα κρίνει και θα αποφασίσει για Γκάρι
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 13:14

Ο Ολυμπιακός έχει δυνατότητα να προσθέσει άλλο ένα «όπλο» στο «οπλοστάσιό» του, ενόψει της ρεβάνς με την Αταλάντα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είναι πιθανό να δώσει το παρών στη ρεβάνς της Πέμπτης και να βοηθήσει την ομάδα του, να κάνει την υπέρβαση και να ανατρέψει την κατάσταση, παίρνοντας εκείνη την πρόκριση.

Δεν είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες θα παίξει την Πέμπτη βασικός, απέναντι στην ομάδα του Μπέργκαμο. Κάθε άλλο. Ο Μαρτίνς θα κρίνει και θα αποφασίσει για Γκάρι και αναλόγως θα κινηθεί. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι ιατρικά έτοιμος. Η αγωνιστική του ετοιμότητα είναι εκείνη που θα κρίνει τη συμμετοχή του, στο ματς με την Αταλάντα.

Εάν ο Πέδρο Μαρτίνς κρίνει ότι είναι ΟΚ και μπορεί να φορτσάρει από την αρχή, από την αρχή θα τον ρίξει στη «μάχη». Αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο. Αλλά μπορεί να αλλάξει. Πιο πιθανό, τούτη την ώρα, είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες να έρθει από τον πάγκο, για να τονώσει την επιθετικότητα του Θρύλου, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό το σενάριο είναι το οποίο προκρίνεται, αλλά δεν αποκλείεται ο παίκτης να κληθεί να μπει και στο αρχικό σχήμα. Θα φανεί, ενδεχομένως, στις τελευταίες δοκιμές, πριν τη σέντρα του ματς…

Διαβάστε επίσης