Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρόκριση θέλει υπέρβαση! Ε, και; Ολυμπιακός είμαστε!

Η πρόκριση θέλει υπέρβαση! Ε, και; Ολυμπιακός είμαστε!
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 22:09

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το παιχνίδι με την Αταλάντα στον Πειραιά, ειδικά όπως εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας (2-1), είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό (24/2, 19:45). Όπως επίσης δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι και πως θα χρειαστεί υπέρβαση για να καταφέρει ο Ολυμπιακό να κάνει την υπέρβαση.

Ο Θρύλος, από τη στιγμή που δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, ξέρει ότι έχει δυσκολέψει πολύ το έργο του. Προκρίνεται μόνο με νίκη με δύο γκολ διαφορά, εκτός αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά στην κανονική διάρκεια και κριθούν όλα στην παράταση ή στα πέναλτι.

Δεδομένο είναι ότι η πρόκριση θέλει υπέρβαση για τον Ολυμπιακό. Το γνωρίζουν όλοι αυτό, και στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο. Υπάρχει, όμως, και η πίστη ότι μπορεί να γίνει. Δεν λέει κανείς ότι είναι εύκολο, αλλά ότι υπάρχει πίστη. Και αυτό κάτι «λέει». Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές υπερβάσεις όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη. Γιατί όχι άλλη μία;

Ο Θρύλος θα τα δώσει όλα το βράδυ της Πέμπτης για να ζήσει το όνειρό του και στη συνέχεια και να κάνει ένα βήμα πιο μακριά στην Ευρώπη. Εύκολο δεν είναι . Το αντίθετο.

Η πρόκριση, είπαμε, θέλει υπέρβαση; Ε, και; Ολυμπιακός είμαστε!

Διαβάστε επίσης

Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Από Αταλάντα και Αρμάνι Μιλάνο, ως Μπουρζ, Γιαντράν και Ντουναϊσβάρος! Πέντε ευρωπαϊκές μάχες για τα τμήματα του Ολυμπιακού αυτήν την εβδομάδα…