Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Υπάρχουν εισιτήρια για την Αταλάντα, αλλά και μεγάλη ζήτηση!»

Καραπαπάς: «Υπάρχουν εισιτήρια για την Αταλάντα, αλλά και μεγάλη ζήτηση!»
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - 14:06

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος επιθυμεί το βράδυ της Πέμπτης να είναι παρών στο Καραϊσκάκη και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Θρύλου με την Αταλάντα, μπορεί να το πράξει, αφού όπως τόνισε και ο Αντιπρόεδρος του Θρύλου, Κώστας Καραπαπάς, εισιτήρια υπάρχουν. Ο κ. Καραπαπάς εξήγησε παράλληλα, τη σημασία που έχει ο 12ος παίκτης του Θρύλου, για την ομάδα, ενώ μίλησε και για τη μεγάλη αγωνία όλων στο λιμάνι, ενόψει του ματς που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, είπε στον ΣΠΟΡ FM:

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο. Υπάρχει μεγάλη ένταση και σε εμάς. Καταλαβαίνετε μετά από καιρό θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Καραπαπά για το ζήτημα και συνέχισε:

«Καλό είναι από την μία, αλλά από την άλλη πρέπει όλοι να βρουν τα πατήματά τους. Και ο κόσμος και εμείς. Παίρνουμε εκατοντάδες μηνύματα αν υπάρχουν εισιτήρια. Και μπορεί ο κόσμος να τα βρει στα εκδοτήρια μέχρι τις έξι το απόγευμα και από αύριο το πρωί στις 10. Και φυσικά στο ίντερνετ.

Είναι 50% η χωρητικότητα. Στην πραγματικότητα είναι 16.075 θεατές στα 32.150 που είναι το γήπεδο.

Η Αταλάντα έχει πάρει περίπου 600 εισιτήρια. Είναι σε μία εξέδρα για τους φιλοξενούμενους. Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού για τέτοια ματς. Είναι από τα παιχνίδια, αυτό που λέμε ως κλισέ ο 12ος παίκτης, τον χρειάζεσαι πραγματικά. Πρέπει να παίζεις στα κόκκινα και για εμάς οι 16.000 θα είναι εκατομμύρια.

Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι σίγουρος ότι δεν θα βρει εισιτήρια και για αυτό πολλές φορές λέμε χρηστικά πράγματα. Έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για αυτό ενημερώνουμε τον κόσμο, για να πάει στα εκδοτήρια ή στο ίντερνετ, όπου υπάρχει αυτή η ευκολία».

Διαβάστε επίσης