Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - 10:46

Καλωσορίζουμε τους γείτονες Ιταλούς στο… κάστρο μας! Τους καλοσωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να τους δείξουμε τι εστί… Πειραιάς! Να τους δείξουμε ότι εδώ κανείς δεν είναι δεδομένα νικητής, εκ προοιμίου. Κανείς δεν έχει πραγματικό προβάδισμα, ακόμη και αν το σκορ του το δίνει, από το πρώτο ματς. Ολυμπιακός-Αταλάντα στις 19:45, ζωντανά από το γήπεδο Καραϊσκάκη, με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League! Ο Θρύλος είναι έτοιμος να διεκδικήσει αυτό το οποίο δικαιούται. Είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Το σκορ του πρώτου αγώνα φέρνει τον Ολυμπιακό σε θέση… κυνηγού, αφού είναι εκείνος, ο οποίος πρέπει να πατήσει περισσότερο το γκάζι και να ψάξει γκολ και νίκη. Θυμίζουμε ότι το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει και το 2-1 της Αταλάντα από το παιχνίδι στο Μπέργκαμο, φέρνει τον Ολυμπιακό σε θέση να κυνηγάει νίκη με 2 γκολ διαφορά και άνω, για να καταφέρει να περάσει εκείνος στην επόμενη φάση. Να καταφέρει να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του παρουσία και να είναι εκείνος, ο οποίος θα μείνει στην Ευρώπη και τον Μάρτιο, αλλά και πιο μετά, εφόσον τα καταφέρει!

Τα της ενδεκάδας και τα αγωνιστικά πλάνα του Μαρτίνς θα τα αναλύσουμε διεξοδικά σε επόμενα κομμάτια. Προς το παρόν εκείνο το οποίο έχουμε να τονίσουμε είναι ένα: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ! Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης