ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν έφτανε...

Δεν έφτανε...
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 10:18

Ονειρεύτηκε μία μεγάλη πρόκριση, το πάλεψε, όσο μπορούσε συνολικά και στα δύο παιχνίδια, ήταν ανταγωνιστικός για αρκετά μεγάλο διάστημα, αλλά εν τέλει αποδείχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν συνολικά στο επίπεδο που χρειαζόταν και που θα έπρεπε για να μπορέσει να αποκλείσει την ανώτερη Αταλάντα.

Μετά το 2-1 στο Μπέργκαμο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 και στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης, πληρώνοντας δικά του λάθη. Ειδικά ο τρόπος που δέχεται το πρώτο γκολ, δεν υπάρχουν λόγια.

Να κάνει τέτοια κίνηση και προσπάθεια ο Λαλά, να προλαβαίνει και να βγαίνει μπροστά από τον αντίπαλό του και να μη διώχνει την μπάλα; Τέτοια λάθη, σε αυτό το επίπεδο, πληρώνονται. Τέτοια λάθη, σε αυτό το επίπεδο, δεν συγχωρούνται.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από την ανώτερη Αταλάντα. Θα περίμενε κανείς να ήταν ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικός, αλλά, είπαμε, σε αυτό το επίπεδο και το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται...

Διαβάστε επίσης

Αυτά έγιναν στην Ευρώπη

Αυτά έγιναν στην Ευρώπη

Δείτε τα συνολικά αποτελέσματα σε Europa League και Europa Conference League και τις ομάδες που μπαίνουν στις σημερινές κληρώσεις...