Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Ήταν σκληρή βραδιά να αντιδράσουμε με ΟΦΗ - Ο Γιουσέφ είναι ο εκτελεστής μας»

Μαρτίνς: «Ήταν σκληρή βραδιά να αντιδράσουμε με ΟΦΗ - Ο Γιουσέφ είναι ο εκτελεστής μας»
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 20:21

Το δικό του απολογισμό έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA, ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, αναφορικά με το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Αταλάντα.

Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε πως ήταν μία δύσκολη βραδιά για την ομάδα του Πειραιά και θέλει να αντιδράσει κόντρα στους Κρητικούς:

«Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής και θέλουμε μία αντίδραση μετά τη χθεσινή βραδιά. Ήταν μία σκληρή βραδιά για εμάς και μας έχει στοιχίσει. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για τον ΟΦΗ. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αντιδράσουμε.

Σίγουρα σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα αποκτήσουμε περισσότερη σοφία. Θα πάρουμε παραπάνω μαθήματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας».

«Ο Γιουσέφ είναι ο εκτελεστής μας»

Για τους Τικίνιο και Ελ Αραμπί: «Υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα στιγμές που η πρώτη μας επιλογή είναι ο Γιουσέφ. Πάντα επιλέγεται ο παίκτης που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Υπάρχουν στιγμές που ο Γιουσέφ είναι καλύτερα. Υπάρχουν άλλες στιγμές που ο Τικίνιο είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε 2 πολύ καλούς επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Γιουσέφ είναι ο εκτελεστής μας με πολύ υψηλά νούμερα σκοραρίσματος. Με πολύ κινητικότητα που βοηθάει πολύ στην κατοχή και την ανάκτηση. Ο Τικίνιο παίζει πολύ καλύτερα στα άκρα. Επίσης βγαίνει πιο εύκολα μπροστά. Ανάλογα ποιος είναι σε πιο καλή κατάσταση και με τα χαρακτηριστικά του αγώνα επιλέγεται».

Για τους Βρουσάι και Ανδρούτσο: «Τον Βρουσάι και τη θέση του δεξιού μπακ: Πραγματικά δοκιμάζουμε τον Μάριο σε αυτή την καινούρια θέση. Γιατί ο Κένι Λαλά είναι αρκετά επιβαρυμένος και υπάρχουν στιγμές που χρειαζόμαστε παίκτη στη θέση αυτή.

Επίσης ο Ανδρούτσος πήρε τις ευκαιρίες του και μπορούμε να πούμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περιμέναμε. Επομένως ο Μάριος είναι αυτή τη στιγμή η επιλογή μας. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη εκεί. Ο Μάριος εκεί θα συνεχίσει να δουλεύει και ίσως είναι εκεί η μελλοντική του θέση».

Διαβάστε επίσης

Έχει ΟΦΗ τώρα...

Έχει ΟΦΗ τώρα...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του και τα πράγματα είναι απλά, να έχει την εικόνα που πρέπει στις εγχώριες διοργανώσεις...