Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλληνας διαιτητής στον ΠΑΟΚ των 14 πέναλτι!

Έλληνας διαιτητής στον ΠΑΟΚ των 14 πέναλτι!
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 23:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Από τα ανεξήγητα των ορισμών. Ενώ στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Super League όρισε ξένους διαιτητές, στο ματς ΠΑΟΚ-Ιωνικός μπήκαν Έλληνες. Συγκεκριμένα θα σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με VAR τον Καραντώνη (Ημαθίας).

Ναι, ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές στον ΠΑΟΚ των 14 πέναλτι στο πρωτάθλημα! Ένα... ρεκόρ που θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Ευρώπης. Αν και λίγα λέμε, καθώς τα 14 πέναλτι σε 24 αγωνιστικές μπορεί να είναι και παγκόσμιο φαινόμενο!

Ο Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει για δεύτερη φορά παιχνίδι του ΠΑΟΚ καθώς στις 12/09/21 διαιτήτευσε ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έδωσε πέναλτι, όμως, την τρέχουσα σεζόν, ήταν VAR σε τρία πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Σε ένα που έδωσε ο Φωτιάς (Πέλλας) την 14η αγωνιστική (ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-4 (το 0-1) και σε δυο που καταλόγισε ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) την 16η αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0).

Εντάξει, για να μην ξεχνιόμαστε και ο Διαμαντόπουλος σε ματς που σφύριξε έδωσε δυο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ήταν την περσινή 22η αγωνιστική (ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2)

Αναλυτικά τα φετινά παιχνίδια:

Νίκες ΠΑΟΚ με πέναλτι

  • 2η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-1 (το μοναδικό γκολ) * Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).
  • 4η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 (το 0-2) *Διαιτητής: Βαλέρι (Ιταλία), Φάμπρι (Ιταλία).
  • 8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Απόλλων 4-1 (δυο πέναλτι, το 1-0 και το 4-1) * Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών).
  • 9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3 (το 1-2) *Διαιτητής: Ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία), VAR: Μανουέρα (Ισπανία).
  • 14η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-4 (το 0-1) *Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).
  • 15η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2 (δυο πέναλτι, το 2-1 και το 3-2) * Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας), VAR: Κριστόφερσεν (Δανία).
  • 16η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 (δυο πέναλτι, το ένα χαμένο και μετά το 1-0) * Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).
  • 18η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0 (το 1-0) * Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).
  • 19η αγωνιστική: Βόλος-ΠΑΟΚ 0-4 (το 0-1) *Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων).
  • 21η αγωνιστική: Απόλλων-ΠΑΟΚ 0-2 (το 0-2) * Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), VAR: Περράκης (Αθηνών).

*** Το 14ο πέναλτι του ΠΑΟΚ είναι στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Βόλο (4-4), όπου αστόχησε ο Βιεϊρίνια.

TAGS

Διαβάστε επίσης

Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους

Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους

Αλήθεια είναι, περιμένουμε πάντα «το κάτι παραπάνω» από την ομάδα μας. Αλλά δεν θα γίνουμε σαν τους άλλους, δεν χωράει στην ψυχή του Ολυμπιακού απογοήτευση και… ανάθεμα.