Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Ξανά στις «επάλξεις» με Φορτούνη!

Ολυμπιακός Β’: Ξανά στις «επάλξεις» με Φορτούνη!
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 10:32

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με ματς στις 14:45 (ERT Sports) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, στο Ρέντη. Στόχος φυσικά η νίκη, σε επίπεδο καθαρά αγωνιστικό. Στόχος εν γένει, το να συνεχίσει η ομάδα να δουλεύει καλά, μέσα στο γήπεδο. Να συνεχίσει να περνά τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Ένα παιχνίδι το οποίο οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα μπορούν να διδάσκονται στις μικρότερες ομάδες της Ακαδημίας, αλλά και στον Ολυμπιακό Β’, ώστε να φτάνουν στο επίπεδο της πρώτης ομάδας… μυημένοι σε αυτό και έτοιμοι να το υποστηρίξουν και στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο του Συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός Β’ έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επανέρχεται στην αποστολή, μετά το ματς με τα Τρίκαλα. Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού έχει διανύσει μεγάλη διαδρομή και, βήμα-βήμα προχωρά προς τη μεγάλη επάνοδο και στην πρώτη ομάδα. Δίχως βιασύνη και παράτολμες κινήσεις.

Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Τζολάκης, Κουτσίδης, Νταμπό, Μαυρουδής, Βοΐλης, Τσέλιος, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Αλμασάρι, Πινακάς, Νίκας, Μαρίνος, Νίκολιτς, Κλίτσα, Λιάτσος, A. Μπα, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης.

Διαβάστε επίσης

Αντίδραση; Τρίποντο!

Αντίδραση; Τρίποντο!

Σημασία έχει η ομάδα να μείνει στο +11 και να προχωρήσει προς το νταμπλ. Αρχή με τον ΟΦΗ.

Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους

Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους

Αλήθεια είναι, περιμένουμε πάντα «το κάτι παραπάνω» από την ομάδα μας. Αλλά δεν θα γίνουμε σαν τους άλλους, δεν χωράει στην ψυχή του Ολυμπιακού απογοήτευση και… ανάθεμα.