Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γράφουν και στη Γαλλία για την ποινή φυλάκισης στον Ιβάν, λόγω πιστόλας

Γράφουν και στη Γαλλία για την ποινή φυλάκισης στον Ιβάν, λόγω πιστόλας
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 13:04

Τι ωραία περνάνε και στο εξωτερικό με τα καμώματα της «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γελάνε μαζί μας… Λάθος. Μαζί τους. Με τους «εξυγιαντές». Η είδηση της ποινής φυλάκισης 25 μηνών στον Ιβάν Σαββίδη φυσικά απασχολεί και διεθνή ΜΜΕ, τα οποία καταγράφουν τι συμβαίνει, σε αυτήν εδώ την ποδοσφαιρική γωνιά του πλανήτη. Στην οποία βέβαια συμβαίνουν… υπέροχα πράγματα…

«Η απίθανη ιστορία του Σαββατοκύριακου», λέει μεταξύ άλλων ο Μπρούνο Κονστάν, με το L’ Essentiel να αναλύει πως ο Ιβάν Σαββίδης τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 25 μηνών, για την μπούκα με το όπλο, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, το 2018.

«Μαζί με την ποινή των 25 μηνών φυλάκιση, ο στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν τιμωρήθηκε και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρία χρόνια, ενώ τιμωρήθηκε και η ομάδα του, με ποινή αφαίρεσης βαθμών και πρόστιμο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

«Η δίκη του είχε αναβληθεί αρκετές φορές, ενώ η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το μαχαίρωμα του 19χρονου οπαδού από χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη ανάγκασε την ελληνική κυβέρνηση να ανακοινώσει την περασμένη Δευτέρα το κλείσιμο συνδέσμων μέχρι το καλοκαίρι. Θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα», συνέχισε το L’ Essentiel.

Δείτε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης