Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρβάλιο: «Στον Ολυμπιακό είναι υποχρέωση να νικάς!»

Καρβάλιο: «Στον Ολυμπιακό είναι υποχρέωση να νικάς!»
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 14:56

Έχει προσαρμοστεί με την ομάδα ο Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος ανέφερε πως του έκανε καλό η συμμετοχή του με την Β’ ομάδα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό οι νίκες είναι υποχρεωτικές, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε γεμάτο Καραϊσκάκη.

Για τον βαθμό ετοιμότητας ενόψει της συνέχειας: «Βρίσκομαι πολύ καλά και το μέλλον θα είναι καλό. Έχω προσαρμοστεί με την ομάδα και μου έκανε καλό ότι έπαιξα με την Β' ομάδα. Η φυσική μου κατάσταση είναι καλά, αλλά έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Μπορώ όμως να βοηθήσω την ομάδα».

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός μετά την Αταλάντα: «Στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωτικό να νικάς. Όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού παίζει για τη νίκη. Είμαστε επηρεασμένοι από την ήττα από την Αταλάντα, όμως θα το χρησιμοποιήσουμε ως μάθημα».

Για το Καραϊσκάκη: «Ήδη την έχω ζήσει την ατμόσφαιρα από τον πάγκο. Είδα πόσο θερμοί είναι και αγαπούν την ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γήπεδο γεμάτο και να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα και να μας υποστηρίξουν».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Η απάντηση είναι εύκολη, όμως, η απόφαση είναι του προπονητή. Μπορώ να παίξω είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στο κέντρο. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής θα παίξω για να τιμήσω τη φανέλα μου».

Διαβάστε επίσης