Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Να είστε καλά, μας κάνετε να γελάμε!» (photo)

Καραπαπάς: «Να είστε καλά, μας κάνετε να γελάμε!» (photo)
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 16:39

Κάνει μεγάλο αγώνα η παραμύθα, εδώ και μερικές ημέρες, να πείσει ότι ο Ολυμπιακός έχει… αποτύχει ευρωπαϊκά, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αταλάντα, στο Europa League. Είναι μαθημένοι στα… μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, άλλωστε, με τις ομάδες που αγαπούν, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ… Και έτσι τους… κακοφάνηκε που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας από τα… ψηλά της βαθμολογίας της Serie A. Δίνουν αγώνα να μειώσουν την αξία της Αταλάντα και να πείσουν ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε… δεδομένα να προκριθεί.

ΟΚ, από τη μία τους κατανοούμε, γιατί όταν μιλάμε για Ευρώπη, σε επίπεδο ελληνικών ομάδων, μόνο ο Ολυμπακός μπορεί να σταθεί όπως πρέπει, σε σχέση με τους άλλους… «μεγάλους» του ποδοσφαίρου μας. Αλλά από την άλλη, καταντάει κωμικό να βαφτίζουν… τόσο μεγάλη αποτυχία, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ήταν δεδομένα το φαβορί του ζευγαριού…

Και ο Κώστας Καραπαπάς… τους τα λέει ξανά, έξω από τα δόντια. Αφού έκαναν οικονομικό έλεγχο και στο Καμπιονάτο τώρα και έβγαλαν την Αταλάντα… ομάδα Σούπερ Λιγκ. Με 25 εκ. ευρώ μισθολόγια… Τι και αν το transfermarkt έχει ψηλά τη χρηματιστηριακή αξία της ιταλικής ομάδας; Τι και αν μιλάει 380 εκ. ευρώη market value; Εκείνοι έβγαλαν ότι ο Πεσίνα παίρνει… 400.000 ευρώ. Ο διεθνής με την Ιταλία που πήρε Euro, Πεσίνα. Και ο Καραπαπάς τους γλεντάει!

Διαβάστε επίσης