Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπέρδεψαν το «μεγαλώνει» με το «μικραίνει»

Μπέρδεψαν το «μεγαλώνει» με το «μικραίνει»
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 11:16

Δείτε το σαν μία… προέκταση όσων ανέφερε νωρίτερα, στο άρθρο του, ο Σπύρος Γρομητσάρης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τις τελευταίες 2-3 ημέρες μια σφοδρή κριτική, για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αταλάντα, στο Europa League. Και να συνεχίσει στη διοργάνωση. Απέναντί του ο Θρύλος είχε μια σοβαρή ομάδα, τρομερά ποιοτική, ακριβή και από ένα εκ των 2-3 μεγαλύτερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Αλλά για την παραμύθα και -δυστυχώς- για ορισμένους φίλους του Ολυμπιακού, είναι… αποτυχία το ότι δεν την πέρασε. Αντιθέτως, όπως διαβάζουμε στην ίδια παραμύθα και -ευτυχώς- όχι από φίλους του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει στη διοργάνωση με τα χωριά, «μεγάλωσε». Και «μεγαλώνει».

Για να σας το πούμε απλά: Η παραμύθα θεωρεί ότι το να παίζεις με τα χωριά και να προκρίνεσαι σου δίνει μεγαλύτερη υπόσταση από το να παλεύεις με ομαδάρες και μεγαθήρια, ακόμη και αν δεν τα καταφέρνεις. Σε «μεγαλώνει». Σε «μεγαλώνει» το να πηγαίνεις ολοένα και πιο κάτω σε διοργανώσεις, για να… εμφανιστείς στην Ευρώπη. Δεν «μεγαλώνει» ο Ολυμπιακός, ο οποίος την τελευταία τριετία έχει παίξει με Άρσεναλ, Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ, Γουλβς, Άιντραχτ, Αταλάντα, Πόρτο, Φενερμπαχτσέ κλπ. Και «μεγαλώνει» ο ΠΑΟΚ, επειδή πέρασε τη… Μίντιλαντ.

Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω; Ο ΠΑΟΚ… θα ήθελε να είναι στο Europa League. Αλλά δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δει πως είναι οι όμιλοι του Champions League από μέσα… Αλλά «μεγαλώνει». Δεν πειράζει… Μπέρδεψαν το «μεγαλώνει» με το «μικραίνει». Θα το καταλάβουν κάποια στιγμή…

Διαβάστε επίσης

Δείξε τους τι σημαίνει «47»

Δείξε τους τι σημαίνει «47»

Μικρό εμπόδιο ο ΟΦΗ, στον δρόμο προς τον τίτλο. Πέρνα το και προχώρα, ΘΡΥΛΟΣ είσαι… Σέντρα στις 19:30 στο Καραϊσκάκη.