Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέαμπτσιουκ: «Η ομάδα έχει ανάγκη ένα ξέσπασμα!»

Ρέαμπτσιουκ: «Η ομάδα έχει ανάγκη ένα ξέσπασμα!»
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 12:59

Η Αταλάντα ανήκει στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται τώρα στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι πως ο ΟΦΗ είναι ιδανικός αντίπαλος, για να μπει ξανά ο Θρύλος στο μονοπάτι των νικών. Δύσκολος, με το τρίποντο να έχει μεγάλη σημασία. Όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον ΟΦΗ και όπως επεσήμανε στη Nova ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ!

Αναλυτικά:

«Η ομάδα έχει ανάγκη ένα ξέσπασμα. Οποιοσδήποτε βρίσκεται στα αποδυτήρια βιάζεται, ανυπομονεί για να έρθει το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο και να συνεχίσουμε με μια νίκη.

Το πρώτο πράγμα το οποίο μας είπε ο κόουτς μετά την Αταλάντα είναι ότι πρέπει γρήγορα να σηκώσουμε το κεφάλι, να γυρίσουμε σελίδα. Γιατί δεν μας εξυπηρετεί σε τίποτα το να στεκόμαστε στο παρελθόν. Πρέπει να δουλέψουμε γιατί το μέλλον είναι στο χέρι μας.

Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Συγκεντρωμένοι, απέναντι στον ΟΦΗ. Να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να κάνουμε ένα παιχνίδι ποιοτικό και να δείξουμε ότι πάμε για τη νίκη», είπε αρχικά για την Αταλάντα και το ματς με τον ΟΦΗ, ο Μολδαβός ακραίος μπακ.

Ερωτηθείς, δε, για τον νεαρό Κίτσο, ο οποίος έχει αρχίσει να παίρνει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα, ως αριστερός μπακ, ο Ρέαμπτσιουκ του έπλεξε το εγκώμιο. «Νομίζω πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με ποιότητα και πολύ καλά χαρακτηριστικά. Το απέδειξε όταν έπαιξε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Είναι ένας παίκτης ο οποίος χρειάζεται παιχνίδια, για να αποκτήσει εμπειρία», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης

Πάρε το επάνω σου

Πάρε το επάνω σου

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του Θρύλου στην επίθεση, για το ματς με τον ΟΦΗ.