Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρε το επάνω σου

Πάρε το επάνω σου
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 13:34

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του Θρύλου στην επίθεση, για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Μαροκινός, ο οποίος φέτος αν και έχει παίξει αρκετά, δεν έχει πιάσει τα στάνταρ των προηγούμενων ετών του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, παραμένει δεδομένα ένας εξαιρετικός και ποιοτικός φορ, ίσως ο πιο ποιοτικός του πρωταθλήματος. Ο «μπόμπερ» του Ολυμπιακού αναμένεται σήμερα να είναι η «αιχμή του δόρατος» στην «ερυθρόλευκη» επίθεση και για να δώσει ό,τι καλύτερο έχει, φυσικά θα χρειαστεί και την υποστήριξη της ομάδας μεσοεπιθετικά.

Ο Ελ Αραμπί το έχει και εκτός, αλλά και εντός έδρας. Δεν κοιτάζει σε ποιο γήπεδο παίζει. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, όλη η ομάδα αποδίδει καλύτερα και παίρνει ώθηση, από το τραγούδι και τα συνθήματα, τα οποία έρχονται από την εξέδρα. Ο Ελ Αραμπί μπορεί και σήμερα αυτό να το χρησιμοποιήσει, υπέρ του, αλλά και υπέρ της ομάδας του, την οποία θέλει να βοηθήσει με γκολ.

Είναι αλήθεια ότι ο Μαροκινός δεν περνάει και την πλέον παραγωγική χρονιά του, με τη φανέλα του Θρύλου, αλλά η αλήθεια είναι επίσης ότι μοιράζεται αρκετά τον χρόνο με τον Τικίνιο και ο Βραζιλιάνος έχει συνεισφέρει επίσης, με τα γκολ του. Όπως φυσικά και ο Γιουσέφ. Σήμερα καλείται να το πάρει επάνω του και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε μια καλή νίκη, επί του ΟΦΗ, δίνοντας παράλληλα ξανά ψυχολογία, στον εαυτό του, αλλά και σε όλη την ομάδα.

Διαβάστε επίσης