Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίχως να καταφέρει ένας τους να τον κερδίσει, εξακολουθούν να τον αμφισβητούν

Δίχως να καταφέρει ένας τους να τον κερδίσει, εξακολουθούν να τον αμφισβητούν
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 15:02

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος ή νικητής από τις έδρες των «εξυγιαντών», ενώ και στο σπίτι του τους νίκησε ή… διέσυρε. Και όμως, ακόμη κάνουν προπαγάνδα εις βάρος των Πρωταθλητών!

Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού: Δύο 0-0… σβηστά για τον Θρύλο. Στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, έκανε τον Παναθηναϊκό να μοιάζει ομαδούλα, που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Οι «πράσινοι» έπεφταν κάτω, έκαναν καθυστερήσεις και εν γένει… διασύρθηκαν, με τον Ολυμπιακό να μη νικά, μεν, αλλά να δείχνει ποιος είναι «από πάνω». Στο δεύτερο ματς, στην Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει με πολλά προβλήματα και με «αλχημείες» και έφυγε… σβηστά με το 0-0, σαν να έκανε προοπόνηση. Ο Βατσλίκ ήταν… χαλαρός και ας μας λένε οι απέναντι ότι ο ΠΑΟ… κυριάρχησε. Κυριάρχησε με μια φάση στο ματς… ΟΚ…

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ: Τρίμπαλο στο ΟΑΚΑ και μάλιστα… στο χαλαρό. Η ΑΕΚ… υπέρβαση για να φτάσει στο 2-3 και να μειώσει… Τα έδωσε όλα! Και ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιάσει, αλλά παίζοντας όσο χρειάστηκε, έκανε… πλάκα στην ΑΕΚ και άλωσε την έδρα της. Ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, γκολ ο Θρύλος και 1-0 προς το τέλος του ματς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ντέρμπι είναι, θα κάνει και ο αντίπαλός σου ευκαιρίες, ΟΚ δεκτό. Αλλά που είναι τα… γκολ; Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Δύο στα δύο έγραψε ο Θρύλος… Και άνετα κιόλας.

Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ: Κουμάντο στο σπίτι του ο Ολυμπιακός. Κουμάντο στο Καραϊσκάκη εκείνος. Νίκη με 2-1, αν και προηγήθηκε με 2-0… σβηστά και άνετα και ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο ματς… μετά το 60’-65’. Μείωσε και… νόμισε ότι κάτι έκανε. Δεν έκανε… Νικητής ο Θρύλος και πάλι δίχως να πιάσει το 100%. Που να το έπιανε… Όσο για τη ρεβάνς στην Τούμπα, πάλι τα ίδια με τον ΠΑΟ. Και καλά κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έπαιξε στο… 200% για να πάρει προβάδισμα και να βάλει… αυτογκόλ ο Μπα. Έτσι σκόραρε ο ΠΑΟΚ που… κυριάρχησε. Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι… ελάχιστα, ισοφάρισε άμεσα και μετά… έσβησε. Ξανά. Ποιο το αποτέλεσμα; Το 1-1… άνετα και πάλι αλώβητος ο Ολυμπιακός, σε ντέρμπι.

Και όμως. Παρότι ΚΑΝΕΙΣ από τους «εξυγιαντές» δεν μπορεί να νικήσει τον Θρύλο, όλοι τους τον… αμφισβητούν. Στα λόγια έτσι; Είναι σαν τα σκυλάκια του καναπέ, που γαβγίζουν και τρέμουν από τα νεύρα τους και όλο φασαρία είναι, αλλά όταν βρεθούν στο δια ταύτα… ουσία μηδέν. Ουσία και νίκες και πρωτάθλημα ξανά… ΜΟΝΟ ο ΘΡΥΛΟΣ.

Διαβάστε επίσης

Πάρε το επάνω σου

Πάρε το επάνω σου

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του Θρύλου στην επίθεση, για το ματς με τον ΟΦΗ.