Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 17:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα. Ο Πέρδο Μαρτίνς θέλει από τους παίκτες του να ξεχάσουν την εντός έδρας ήττα 3-0 από την Αταλάντα για το Europa League και τον αποκλεισμό και να στρέψουν την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Κρητικούς. Το 4-2-3-1 αναμένεται να είναι η αγωνιστική διάταξη των “ερυθρόλευκων”. Θέσεις στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Ελ Αραμπί, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ροντρίγκες και Καρβάλιο.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ρόνι Λόπες, καθώς και οι Κώστας Φορτούνης και Θανάσης Ανδρούτσος που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό Β΄κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο ΟΦΗ συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς ήττα (2-2-0) στο πρωτάθλημα, αφού μετά τις δύο νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό (3-2) και Βόλο (2-1), ακολούθησαν δύο ισοπαλίες απέναντι σε Ατρόμητο (2-2) και Ιωνικό (0-0). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα τα ματς υπήρξε αποβολή παίκτη. Οι Κρητικοί βρίσκονται πλέον στην 7η θέση στη βαθμολογία με ρεκόρ 8-10-6, ενώ απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τον τέταρτο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Κυριακής, στο Φάληρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ Live Streaming | Μαρτίνς: «Κάναμε πολλά λάθη, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς:«Σήμερα κάναμε πολλά λάθη που δεν επιτρέπονται, όντας πίσω στο σκορ ρισκάρεις και έτσι το πληρώσαμε με τα δύο γκολ που πέτυχε η Αταλάντα. Πληρώσαμε τα λάθη μας και έτσι χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο, αφού δεν καταφέραμε να παίξουμε με το αρχικό πλάνο που είχαμε.

Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα, θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, δε το κάναμε, δεν παίξαμε όπως θέλαμε και χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δούμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και παρά τον αποκλεισμό να πετύχουμε τους υπόλοιπους στόχους μας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης