Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ροντρίγκες: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ»

Ροντρίγκες: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ»
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 23:09

Πολύ χαρούμενος που επέστρεψε υγιής στην αγωνιστική δράση είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ευχαρίστησε το ιατρικό τιμ που του στάθηκε στη διάρκεια του τραυματισμού του.

Ο εξτρέμ του Θρύλου τόνισε πως η ομάδα θέλει να κατακτήσει το νταμπλ και, αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Λαλά, ανέφερε πως έχουν καλή επαφή και χαίρεται που παίζουν μαζί.

Για την επιστροφή του με γκολ: «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ και βοήθησα την ομάδα, που είμαι δυνατός και υγιής. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ που μου συμπαραστάθηκε σε αυτή τη διαδικασία. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ματς με την Αταλάντα που έχασε: «Με πείραξε που έχασα σημαντικά ματς, αλλά πρέπει να μείνει πίσω αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτά που πέρασαν. Τώρα να συγκεντρωθούμε για να βοηθήσω την ομάδα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για τον Λαλά: «Έχουμε καλή επαφή με τον Λαλά. Επικοινωνούμε καλά, είμαι χαρούμενος που παίζουμε μαζί. Είναι ευχάριστο που τον νιώθω δίπλα μου».

Για τον στόχο του νταμπλ: «Είναι σημαντικό για εμάς και αυτό που θέλουμε είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Για το πού αφιερώνει το γκολ του: «Στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου που είναι εδώ».

Διαβάστε επίσης