Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο νέος είναι ωραίος!

Ο νέος είναι ωραίος!
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - 23:34

Την πρώτη του φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα της Super League πήρε σήμερα ο Φώτης Κίτσος, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιεί τον νεαρό Έλληνα άσο του Θρύλου στο αριστερό άκρο της άμυνας για 90’.

Ο Κίτσος, μετά τα 120’ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκής», αγωνίστηκε σήμερα για ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και τα πήγε περίφημα. Ήταν πολύ αποτελεσματικός κόντρα στους μεσοεπιθετικούς του ΟΦΗ, κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες με τους Τσιλιανίδη και Λάμπρου, αλλά και με τον Ουές στο β’ ημίχρονο.

Ο νεαρός άσος του Θρύλου έδειξε σήμερα πως είναι… θρασύς! Με την καλή έννοια! Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και πολύ ταλέντο. Δεν «μασάει» να τρέχει όλη την πτέρυγα και να ανεβαίνει με αξιώσεις, επιθετικά. Πάτησε περιοχή αρκετές φορές και δημιούργησε ευκαιρίες για τους «ερυθρόλευκους», ενώ συνεργαζόταν άψογα με τον Καρβάλιο.

Ο Κίτσος σήμερα, φώναξε «παρών» και έδωσε έναν ακόμη… ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς. Έδειξε πως δεν υστερεί και πως μπορεί να σταθεί κανονικά στην ομάδα, καθώς παλεύει πολύ και έχει τρομερό ταλέντο. Αμυντικά ήταν σοβαρότατος και δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα, ενώ επιθετικά ανέβαινε ως… δεύτερο αριστερό εξτρέμ, που ήταν και η παλιά του θέση, και δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ.

Είχε το θάρρος και το… ποδοσφαιρικό θράσος να ανεβαίνει και να πηγαίνει στο «ένας εναντίον ενός» με τους αμυντικούς του ΟΦΗ, οι οποίοι τον σταμάτησαν ελάχιστες φορές. Ο νέος είναι… πολύ ωραίος!

Διαβάστε επίσης