Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρεσε πολύ και ο Καρβάλιο!

Άρεσε πολύ και ο Καρβάλιο!
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 - 16:59

Μέσα στους διακριθέντες του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (2-0) στο Καραϊσκάκη ήταν και ο Ζοάο Καρβάλιο. Μπορεί να μην σκόραρε, ή να μην έδωσε κάποια ασίστ, όμως ήταν μέσα στους πρωταγωνιστές για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε και πάλι αρκετό χρόνο συμμετοχής και φαίνεται πως έχει αρχίσει και μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Είχε πολύ ωραίες συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που δοκίμασε να σκοράρει.

Είτε από κοντινή απόσταση, είτε εκτός περιοχής, ο Καρβάλιο δείχνει ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να σουτάρει. Το έκανε και με τον ΟΦΗ και θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα.

Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και δεν χωράει αμφιβολία. Μαζί με τον Γκάρι Ροντρίγκες ομόρφυναν πολύ το παιχνίδι του Ολυμπιακού μεσοεπιθετικά και μαζί με τις σταθερές αξίες, δηλαδή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Γιώργο Μασούρα, συνέδεσαν μία εξαιρετική 4άδα μπροστά.

Και είναι δεδομένο πως όσο περισσότερο παίζει, θα βρίσκει και καλύτερο ρυθμό και θα δούμε εξίσου ωραία πράγματα και στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης