Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορεί να βρει προπονητή ο «δέκα Μοντέστο»;

Δεν μπορεί να βρει προπονητή ο «δέκα Μοντέστο»;
Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 12:38

Μήπως είδαν και ποτέ στο μέλλον; Κοντόφθαλμα βλέπουν πάντοτε οι αντίπαλοι του Θρύλου… Πως θα έχουν καμιά εφήμερη χαρά, πως θα πλήξουν τον Ολυμπιακό, πρωτίστως. Και μετά πως θα επενδύσουν στις ομάδες τους, να τις κάνουν καλύτερες και να προσπαθήσουν να ανέβουν επίπεδο… Κοίταζαν και κοιτούν μόνο πως θα πάρουν κάναν τίτλο να… σώσουν τη χρονιά, να μην τους «κράζουν» ως συνήθως, οι οπαδοί τους… Τους «κράζουν» έτσι κι αλλιώς εντέλει, βέβαια.

Πως μας ήρθε τώρα όλο αυτό; Γιατί διαβάζουμε δεξιά-αριστερά το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ (όχι του Άρη) και αυτό αναφέρει πως ο «επενδυτής» βλέπει… προσωρινή λύση, για τον πάγκο. Δεν μπορεί δηλαδή ο «δέκα Μοντέστο» να βρει προπονητή; Δεν έχει ικανές διασυνδέσεις, να του προτείνουν προπονητές, όπως μας έγραφε η παραμύθα ότι του προτείνουν και παίκτες; Παίκτες οι οποίοι τελικά καταλήγουν στον Ολυμπιακό, βέβαια, αλλά αυτό… μικρή σημασία έχει.

Βλέπουν μακριά, είπαμε. Μέχρι το καλοκαίρι, μπας και σώσουν τη θέση τους στην Ευρώπη (την ποια; ΟΚ…) και… βλέπουμε. Και εις ανώτερα.

Διαβάστε επίσης