Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ: Φάγανε τον προπονητή που θα έμπαινε στην Αγιά Σοφιά!

ΑΕΚ: Φάγανε τον προπονητή που θα έμπαινε στην Αγιά Σοφιά!
Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 15:21

Ο «επενδυτής» είπε ότι θα στηρίξει κάποιον και δεν το έκανε. Γρήγορα ένα σύννεφο να πέσουμε! Φάγανε τον προπονητή που θα έμπαινε στην Αγιά Σοφιά! Γιαννίκης τέλος από την ΑΕΚ, επίσημα πλέον, με ανακοίνωση και συνεχίζει η ΑΕΚ με… Οφρυδόπουλο.

Μια χαρά είναι και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, για να μπει με αυτόν η ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά. Αν δεν προκύψει… Φαντ Σιπ, στο μεταξύ. Γιατί ακούμε και διαβάζουμε πολλά, γύρω-γύρω.

Τι πλάκα έχει η φάση. Όλο για στήριξη ακούμε και διαβάζουμε. Και στήριξη δεν βλέπουμε… Πάει με υπηρεσιακό η ΑΕΚ στα πλέι οφ, αλλά και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, το εξ αναβολής…

Το δε κορυφαίο είναι ότι πριν από λίγο καιρό, η ΑΕΚ είχε ανανεώσει τον Γιαννίκη, μετά από «γκέλα» τότε και όλοι μιλούσαν για την τεράστια στήριξη του «επενδυτή» στον «γερμανοτραφή» τεχνικό, ο οποίος θα έμπαινε με… τυμπανοκρουσίες στην Αγιά Σοφιά, να κυνηγήσει τίτλους και διακρίσεις.

Από το καλό στο καλύτερο το πάνε εκεί στην ΑΕΚ. Άντε να πιάσουν τον Θρύλο, μετά… Τι λέμε τώρα κι εμείς…

Διαβάστε επίσης

Ο ΘΡΥΛΟΣ έφτιαξε και τον προπονητή του

Ο ΘΡΥΛΟΣ έφτιαξε και τον προπονητή του

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε το ’18 έναν άνθρωπο με προοπτική, αλλά έκτοτε ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ. Και τον στηρίζει ακόμη. Ο Ολυμπιακός «έκανε» τον Μαρτίνς, όσο και το ανάποδο.