Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Δοκιμές και ευκαιρίες και τρίποντο!

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Δοκιμές και ευκαιρίες και τρίποντο!
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022 - 10:09

Μπροστά στην πιθανότητα ο Θρύλος να πάει ακόμη πιο άνετος και με μεγαλύτερη διαφορά στα πλέι οφ, ελέω ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, οφείλει απόψε (19:00) να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Στο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κάνει αυτό για το οποίο παίζει κάθε φορά: Να νικήσει. Απλό όσο και αν ακούγεται, σίγουρα δεν είναι. Και ο Αστέρας έχει τους δικούς του στόχους και παλεύει για τα δικά του «θέλω». Αλλά μπροστά στο φάσμα ενός ακόμη στραβοπατήματος, από πλευράς ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι «εξυγιαντών» με την ΑΕΚ, και στην προοπτική του +16 (στην καλύτερη), ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει ό,τι περνάει από τα πόδια του, για να πάρει το σημερινό ματς.

Κομβικής σημασίας, πριν τη «μάχη» στο «Βικελίδης» με τον Άρη. Ο Θρύλος θέλει να αισθάνεται τη σιγουριά του να μπει όσο το δυνατόν πιο άνετος στα πλέι οφ και για να το καταφέρει αυτό, θέλει να πάρει σήμερα το ματς αυτό και τους τρεις βαθμούς που… χρωστάει, από την αναβολή τότε, λόγω κορονοϊού.

Σίγουρα θα δούμε αλλαγές και φρεσκάρισμα, από πλευράς Μαρτίνς. Αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες, αλλά δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, αφού φυσικά δεν μιλάμε για ένα ματς… διαδικαστικού χαρακτήρα. Αλλά έναν αγώνα, τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει, για να αυξήσει ενδεχομένως τη διαφορά του από τον δεύτερο στη Σούπερ Λιγκ.

Θυμίζουμε την αποστολή:

Διαβάστε επίσης

Κράτα το αήττητο

Κράτα το αήττητο

Ο Ολυμπιακός έχει και έναν έξτρα στόχο σήμερα, απέναντι στον Αστέρα.