Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κράτα το αήττητο

Κράτα το αήττητο
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022 - 11:10

Ο Ολυμπιακός έχει και έναν έξτρα στόχο σήμερα, απέναντι στον Αστέρα. Δεν είναι μόνο το τρίποντο. Δεν είναι μόνο η νίκη, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον φέρει στο +14 από τον ΠΑΟΚ και να τον οδηγήσει με ακόμη μεγαλύτερη άνεση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Μπορεί να διατηρήσει σήμερα το αήττητό και να το υπερασπιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την προσεχή αγωνιστική. Να φύγει και από εκεί αλώβητος ή και νικητής και να πάει στα πλέι οφ, για να… τελειώσει τη δουλειά.

Εδώ που τα λέμε, ο στόχος μόνο… άπιαστος και μακρινός δεν φαντάζει. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει από κανέναν εκ των «ανταγωνιστών» του για τον τίτλο. Από κανέναν από τους «εξυγιαντές». Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να το επαναλάβει και στα πλέι οφ. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να καταφέρει να φτάσει μέχρι το φινάλε, δίχως να γνωρίσει την πίκρα της ήττας. Την οποία άλλοι έχουν κάνει… συνώνυμο των ομάδων τους. Όπως το… φαβορί (ο Παναθηναϊκός ντε!) για παράδειγμα, το οποίο μετράει… 10 ήττες.

Πάντα έχει στόχους ο Θρύλος. Πάντα κοιτάζει μπροστά και πάντα έχει κάτι νέο να πετύχει. Έτσι είναι με τις πραγματικά μεγάλες ομάδες. Ακόμη και σε ένα εξ αναβολής ματς, δίχως ιδιαίτερη σημασία, βρίσκει πάντα κίνητρο!

Διαβάστε επίσης