Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Φράισλ, για τον οποίο έγραψαν στη Γερμανία (videos)

Αυτός είναι ο Φράισλ, για τον οποίο έγραψαν στη Γερμανία (videos)
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022 - 11:36

Σενάριο από τη Γερμανία ανέκυψε. Μεταγραφικό σενάριο. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί εμπλέκουν τον Μάρτιν Φράισλ, τερματοφύλακα της Σάλκε, με τον Ολυμπιακό. Ο Αυστριακός, γεννηθείς στις 10 Μαΐου του 1993 φέρεται να είναι υπό εξέταση, στο λιμάνι, για την ενίσχυση της ομάδας στον άσο. Ένα σενάριο, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να έχει άμεση εφαρμογή, ειδικά εάν συζητάμε για έναν βασικό τερματοφύλακα. Ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος με τον Βατσλίκ, καθώς ο Τσέχος υπερασπίζεται με επιτυχία την εστία της ομάδας του Μαρτίνς.

Ο Αυστριακός έχει παίξει φέτος 17 ματς, έχει κρατήσει 6 φορές το μηδέν στην εστία του, ενώ έχει δεχθεί και 17 γκολ. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η αξία του αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Transfermarkt, είναι στα 700.000 ευρώ. Έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Αυστρίας, αλλά και στις Μποτοσάνι, Ντε Χάαγκ και Σαντχάουσεν. Η Σάλκε τον απέκτησε τον Ιούλιο του 2021 από την Ντεν Χάαγκ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γερμανοί, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τόμας Βατσλίκ, από την Πρέμιερ Λιγκ και κάπως έτσι... δένει το σενάριο με τον Φράισλ.

Δείτε τον:

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Μάρτιν Φράισλ στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Κράτα το αήττητο

Κράτα το αήττητο

Ο Ολυμπιακός έχει και έναν έξτρα στόχο σήμερα, απέναντι στον Αστέρα.