Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπασταθόπουλος: «Στόχος να μείνουμε αήττητοι. Να βελτιωνόμαστε συνέχεια»

Παπασταθόπουλος: «Στόχος να μείνουμε αήττητοι. Να βελτιωνόμαστε συνέχεια»
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 - 00:34

Να συνεχίσει αήττητος θέλει ο Ολυμπιακός τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η ομάδα θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πως πρέπει να βελτιώνεται συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για τον Βαλμπουενά, λέγοντας πως είναι ένας παίκτης με μεγάλη ικανότητα στις στημένες φάσεις και τρομερή ενέργεια.

«Για μένα και την ομάδα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι να είμαστε αήττητοι και να μη δεχόμαστε γκολ. Στόχος είναι να μπούμε αήττητοι και να μείνουμε αήττητοι στα play offs. Σήμερα ήμασταν μπροστά πάρα πολύ καλοί κι αυτό φάνηκε κι από το σκορ.

Θέλουμε να βγάζουμε πιο πολλές φάσεις και να παίζουμε πιο καλό ποδόσφαιρο. Ήταν σημαντικό το πρώτο γκολ, όχι επειδή το έβαλα εγώ. Δεχτήκαμε γκολ μετά από πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα όμως και δεν το θέλαμε. Θα κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια να βελτιωθούμε αμυντικά και συνολικά. Στις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, θα πρέπει να κοιτάς πάντα όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω. Ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα δεν μου λέει κάτι, πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για τον Βαλμπουενά. «Έχει μεγάλη ικανότητα στις στημένες φάσεις, έχει εμπειρία και μας δίνει ενέργεια. Δείξαμε ότι επιθετικά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Διαβάστε επίσης