Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταιγίδα

Καταιγίδα
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 - 10:06

Ένα δεύτερο ημίχρονο… να το πιείς στο ποτήρι. Γουλιά-γουλιά, γκολ-γκολ. Ο Θρύλος πάλεψε και στο πρώτο ημίχρονο να βρει γκολ και είχε ευκαιρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να το (ή τα) είχαν φέρει. Αλλά τα βρήκε… μαζεμένα στο δεύτερο ημίχρονο, εντέλει… Η ομάδα έδειξε ότι πιάνει ξανά… υπερηχητικές ταχύτητες. Ό,τι πρέπει ενόψει πλέι οφ.

Μπροστά έχουμε ένα μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα έχει απέναντί τους τους αυθάδεις «εξυγιαντές», τους οποίους πρέπει να νικήσει. Όλους. Και μάλιστα επί δύο. Δεν χωράει αμφισβήτηση αυτό. Ο Ολυμπιακός, όπως είχαμε αναλύσει και προ ημερών, αμέσως μετά τον ΟΦΗ, βρίσκει το κατάλληλο σημείο (δεδομένων των συνθηκών φέτος) για να φορμαριστεί. Βρίσκει το κατάλληλο σημείο για να πιάσει ξανά τα υψηλά στάνταρ του. Τώρα που πλησιάζει σε δύο τίτλους.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο μπροστά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και στον Ολυμπιακό το ξέρουν. Με απόδοση όπως αυτή απέναντι στον ΟΦΗ και στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει τα πλέι οφ «του χεριού του». Όποια από τις ομάδες της «εξυγίανσης» ή μη και να βρει εκεί, έχει τη δυνατότητα να τις συντρίψει. Και αυτό πρέπει να κάνει.

Ένα ημίχρονο… καταιγίδα. Αρκεί, για αυτό τον Ολυμπιακό. Σε αυτό θα χτίσει, να κάνει το ημίχρονο 60λεπτο και το 60λεπτο, 90λεπτο. Υλικό υπάρχει και ο Μαρτίνς είναι δουλευταράς και οι δύο τίτλοι είναι μπροστά, για να κατακτηθούν.

Διαβάστε επίσης