Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καλύτερο ημίχρονο της σεζόν!

Το καλύτερο ημίχρονο της σεζόν!
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 - 11:07

Την 20η του νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με την 5άρα επί του Αστέρα Τρίπολης και συνέχισε αήττητος στον δρόμο προς το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο… ήρεμοι στο πρώτο μέρος, σε ένα 0-0 με τέσσερις καλές στιγμές του Ολυμπιακού, το οποίο στο δεύτερο μέρος μετατράπηκε σε… ξέσπασμα! Γκολ και θέαμα!

Το καλύτερο ημίχρονο της σεζόν. Το 0-0 του πρώτου μέρους μετατράπηκε σε θρίαμβο και… πάρτι! 5-1 τελικό. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαστημικός. Χρειάστηκε 45 λεπτά για να σκοράρει πέντε φορές και να δώσει μία ακόμη… παράσταση στη φετινή αήττητη πορεία του προς το 47ο. Στο δεύτερο μέρος… διέλυσε τον Αστέρα και δεν του επέτρεψε να αντιδράσει. Ήταν καταιγιστικός!

Πετούσε «φωτιές» με τους Βαλμπουενά και Καρβάλιο να είναι εξαιρετικοί και να «κρύβουν» την μπάλα και τον Μασούρα να τελειώνει τις φάσεις και να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός αποδίδει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και το απέδειξε χθες. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται από την τεράστια διαφορά που έχει από τα μέλη της… εξυγίανσης.

Πέντε γκολ σε ένα 45λεπτο, με ποδόσφαιρο ουσίας, αλλά και θεαματικό. Ο Θρύλος χθες σκόρπισε τρόμο, για ακόμη μια φορά. Και συνεχίζει…

Διαβάστε επίσης